Cafe Sommerdromme

Cafe Sommerdromme, Ebeltoft Adelgade 5a - Ebeltoft

81/100
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Cafe Sommerdromme skål?

Vurderinger og anmeldelser

81
/100
Baseret på 571 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 04/01/2024
4,0
8 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 26/04/2021
4,1
503 Anmeldelser

Anmeldelser

4
Anders Jeppesen
+4
Vi ventede godt nok 30 min selvom vi havde bestilt bord. Der var fyldt op og kun ganske få personale. Det vælger jeg at tage som et positivt tegn at stedet er rigtig godt besøgt en almindelig mandag aften sidst i august. Vi fik 4 forskellige retter. En cafeburger, hvidløgsbrød, fra grillen valgte vi græsk bøf og kyllingebryst med tilbehør. En god velsmagende salat og pommes. Vi sad indenfor da der ikke var plads udenfor. Toiletter var ok og fint rene. Kommer gerne en anden gang.
5
Jesper Dige
+5
Vi fik 4 gode retter, de er velsmagende og godt lavet. Alle retter var som ønsket, med de ændringer der var lavet. Jeg fik en caféen burger + bacon, ost, fritter samt Aioli. Min kone fik en lakse sandwich som hun var meget glad for.
5
Jonathan Dalgaard
+5
Skønt sted! De tilbyder glutenfri brød og ungerne kunne lege i et børnevenligt område med sandkasse etc. Flink personale, acceptabel tilberedningstid og velsmagende mad. Ligesom det skal være når det ikke skal være kompliceret 🙂
5
Tejs Jepsen
+5
Jeg har kun prøvet deres burger og fritter og må ærligt erkende, at det er de bedste fritter jeg har fået længe. Helt gylden stegte og knasede lækre.. bevares burgeren var da også god men fritterne var bare top nice!
5
Anders Frey
+5
Enormt imødekommende og venligt personale, selvom vi kom på en travl aften, uden reservation. Var også så heldige at få musik til maden af en veloplagt country duo. Både børne- og voksensmaden var i øvrigt også lækker. Kan varmt anbefales!

Beskrivelse

    Price range
    $$ - $$$

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Cafe Sommerdromme

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 81 baseret på 571 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1