Sluurpy > Restauranter i Ebeltoft > Cafe Sommerdromme

Anmeldelser Cafe Sommerdromme - Ebeltoft

Anders Jeppesen
Vi ventede godt nok 30 min selvom vi havde bestilt bord. Der var fyldt op og kun ganske få personale. Det vælger jeg at tage som et positivt tegn at stedet er rigtig godt besøgt en almindelig mandag aften sidst i august. Vi fik 4 forskellige retter. En cafeburger, hvidløgsbrød, fra grillen valgte vi græsk bøf og kyllingebryst med tilbehør. En god velsmagende salat og pommes. Vi sad indenfor da der ikke var plads udenfor. Toiletter var ok og fint rene. Kommer gerne en anden gang.
Jesper Dige
Vi fik 4 gode retter, de er velsmagende og godt lavet. Alle retter var som ønsket, med de ændringer der var lavet. Jeg fik en caféen burger + bacon, ost, fritter samt Aioli. Min kone fik en lakse sandwich som hun var meget glad for.
Lunah J.P. Nikolájnés
Min mand og jeg, er kommet meget på Caféen, for det er lækkert mad, der serveres, og altid har der været høflig betjening, derfor får de også de 3 stjerner, men de 2 sidste mangler, og det gør de, fordi, man sidder aldeles forfærdeligt, både på stole og sofaer i hele Caféen, lavbenede mennesker, får ondt i lårene af at sidde på stolene, og sofaerne er så gamle, at sæderne, går i bakke/dal. Tilmed er de så lave, at man næsten sidder med hagen på bordpladen. Det betyder ret meget, at man sidder ordentligt, for at kunne nyde sin mad, og jeg har bestemt intet imod, at man indretter med brugte møbler, men måske, man godt kunne tænke over, at ikke alle mennesker er lige høje, og at ikke alle, er lige godt polstret på bagen og lårene.
Jonathan Dalgaard
Skønt sted! De tilbyder glutenfri brød og ungerne kunne lege i et børnevenligt område med sandkasse etc. Flink personale, acceptabel tilberedningstid og velsmagende mad. Ligesom det skal være når det ikke skal være kompliceret 🙂
Tejs Jepsen
Jeg har kun prøvet deres burger og fritter og må ærligt erkende, at det er de bedste fritter jeg har fået længe. Helt gylden stegte og knasede lækre.. bevares burgeren var da også god men fritterne var bare top nice!
Anders Frey
Enormt imødekommende og venligt personale, selvom vi kom på en travl aften, uden reservation. Var også så heldige at få musik til maden af en veloplagt country duo. Både børne- og voksensmaden var i øvrigt også lækker. Kan varmt anbefales!
Joan Weltz
Var 4 voksne mennesker der efter en anbefaling valgte at besøge caféen. Vi fik vores med (min clubsandwich smagte godt, men var kold). Vi var i godt humør og sad og sang lidt, pludselig ud af den blå luft vælger personalet at irettesætte os fra baren på en ret så nedladende måde. Det hele ender i at vi forlader caféen, efter at have betalt men uden at drikke vores øl eller vand. Har aldrig i mit liv oplevet så nedladende opførsel fra et personale - vi er voksne mennesker, aldrig :(
Anna Stærmose
Fik en brunchtallerken. Det tog over en halv time at få maden, tallerkenen kom uden bacon. Den mad som var på tallerkenen var smagsløs - frugten var kedelig, æggene var overtilberedte og der var en enkelt lille pandekage som smagte af dem man køber i et supermarked. Servicen var ikke noget særligt. Her kommer jeg aldrig tilbage.
Brunch Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Grill kylling Hummer Is Ostekage Pasta Salat Sandwich Sandwiches Stegt flæsk Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review