Sluurpy
Reset

Der er 95 restauranter

Restauranter i Svendborg

Der er 95 restauranter
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Resumé
94/100 (4291 ratings)
Restauranter
Skandinavisk
Europæisk
Dansk
International
Skandinavisk
Glutenfri retter
Dansk
Fransk
Europæisk
International
Glutenfri retter
Aftensmad
Spise på stedet
Skandinavisk
International
Europæisk
Dansk
Siddepladser
Reservationer
Betjening ved bordene
Serverer alkohol
Tager imod kreditkort
Aftensmad
Eksklusive restauranter
"Resumé er altid en god oplevelse. Venligt personale og lækker mad til fine priser. Vi har efterhånden besøgt Resumé en del gange, og det har..."
Anna S. Ambrosi
"Virkelig god restaurant, uden tvivl den bedste i Svendborg. God smag i årstidens råvarer, interessante kombinationer med inspiration fra bl.a...."
Martin Rasmussen
"Hej resumé Vi har i dag d. 6-10 været inde og spise på jeres dejlige restaurant, det har helt klart været en dejlig oplevelse. Jeres sprængt..."
Gert Faust
"Resumé var den restaurant, vi fik anbefalet mest af Svendborg kendte. Vi blev ikke skuffet. Lad mig starte med maden: Snacks var simple og let..."
Emil Smith Nielsen
"En helt fantastisk oplevelse. Lækker lækker mad, smukt arrangeret og himmelsk smag. Ren trylleri. Venlig og rar betjening, præcis og god info om..."
Anette Larsen
"Fantastisk service, med et smil på læben mens de fortæller glædeligt om vin og mad. Maden var top klasse, virkelig overdådig, og vinen passede..."
Tobias “Tarran” K.
"Virkelig lækker mad.. Dygtig tjener som var god til at fortælle om både vin og saft meny. Maden blev også forklaret af en tjener/kok ? på en fin..."
Jesper Frandsen