Sluurpy > Restauranter i Svendborg > Knæwr Kaffebar

Anmeldelser Knæwr Kaffebar - Svendborg

Ken Cortzo
Damn, de laver en god nøddedrøm og den passer perfekt til en stor cappuccino. Kan anbefales
Søren Christoffer Sørensen
Hyggelige omgivelser, men skandaløst ringe mad og kaffe. For det første laves kaffen på en Nespresso kapselmaskine, og er ligeså flad i smagen, som dens temperatur er lunken. Når kaffen nu sælges til en nogenlunde forventlig cafépris, forventer man altså som kunde, en noget bedre smagsoplevelse, end en kop lunkent discountkaffe. Som måltid bestilte jeg en lun sandwich med andeconfit, til 59,- som jo på papiret virker ganske lækkert. Desværre viste denne sandwich sig at være et smagløst hvedeflute, indeholdende en meget beskeden mængde tørt og sejt andekød, sovset ind i en sød sennepssovs og pyntet med en lille dusk basilikum. Faktisk smagte sandwichen udelukkende af sød sennep. Man kunne have fået nogenlunde samme smagsoplevelse ved at bestille en senneps-krasser fra pølsevognen på torvet, hvis man da ellers er til den slags selvpineri. Danskvanden fra egekilde smagte glimrende.
Merethe
Fantastisk sted med super kaffe og kage. Servicen er helt i top med sødt personale 😜
jane christensen
Fred og ro, til morgenavisen og en god kop kaffe, en gang imellem lidt morgenmad, også. 😊
Nadja Haugaard
Svendborgs bedste iskaffe i hyggelige omgivelser. Yndlings café i byen!
Mogens Brænder
uforskammet betjening, meget dårlig service Det er så dine andsatte der ikke fortæller sanheden jeg kom til din kaffebar (som jeg har gjordt mange gange før) den lørdag hvor hvor man skulle have mundbind på fra klokken tolv, klokken var da !0,30 ca. da jeg ikke havde mundbind på/med fik jeg severet kaffe efter eget ønske udenfor, men da der skulle betales stod jeg med mit dankort i døren og spurte hvordan vi lige klarede betalingen da ville den pige der var kommet ud med kaffen have at jeg skulle betale 5 kroner for et mundbind for at gå de 1,5 meter ind og lægge mit dankort på jeres terminal for at betale 30 kroner for den kop kaffe jeg havde fået severet udenfor hvilket jeg naturligvis sagde nej til, der stod en venlig kunde lige inde for døren og spurgte om hun ikke lige skulle lægge kortet på terminalen hvilket hun så fik lov til esensen af dette er at den usmidighed der blev udvist , den unge pige der jo havde severet kaffen udefor for mig kunne have gået om på den anden side og hentet det dankort så havde problemet været løst ikke. der hvor den uanstændige opførsel ligger er absolut ikke hos mig men hos den unge pige Og hr Bekker jeg holder mig gerne væk fra din kaffebar i fremtiden Og også fra din pt. nedlagte sandkasse på frederiksøen Med Venlig Hilsen Mogens
Konstantin Andoni
Hvis man er til en flad kaffe lavet på nespresso kapsler, så skal man bare gå herind. Men vil man gerne have en ordentlig kop kaffe, er anbefalingen herfra at søge andre steder hen. De bruger minimælk til cappuccinoen, hvilket ikke gør noget godt for hverken volumen eller humøret. Det er under niveau for en kaffebar at lave kaffe sådan, og jeg kommer her ikke igen.
Ghil S
Kaffen var middelmådig og service er elendig, har aldrig nogensinde oplevet dårlig service før.
Burger Fisk Grill kylling Is Karryret Kebab Pasta Rejer og thaisuppe Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review