Sluurpy > Restauranter i Svendborg > Hello Banh Mi

Anmeldelser Hello Banh Mi - Svendborg

Claus Carlsen
Vi var sultne efter østen-mad og det var betryggende at både kok og tjener var asiatere. Altså maden står til 5 stjerner. Man får ganske enkelt ikke bedre vietnamesisk mad. Den ene stjernerne trækkes fra på grund af borde og stole. Man sad som i en børnehave. Jeg kommer dog igen anytime. Flink og hjælpsom og lyttende betjening.
Mathias Have
Super lækkert mad. Rig på smag og en god fornemmelse af Vietnam. Hvis man gerne vil have det autentisk tror jeg let restauranten kan hjælpe med det. Jeg fik det uden tilføjelser og det var på et niveau hvor alle kunne være med. Personligt ville jeg gerne have mere power, men det er jo en smag sag og noget jeg formentlig bare kunne have forespurgt 🌶️
Heidi Kulmbak
Har spist her før, hvor maden var bedre tilberedt og anrettet/serveret - og forårsrullerne havde også fået rigeligt, så kun 3 stjerner denne gang.
Erik Kamrath
God og autentisk mad. Velsmagende. Passende portion. Lille menukort.Meget streetfoodagtige siddepladser. Ved bestilling blev der oplyst ventetid på 20 min, så jeg gik en lille tur på gågaden. Den samlede ventetid blev 45 min. Det er ikke godt nok.
Annette Aagaard Knudsen
Meget god og velsmagende vietnamesisk mad. Lille hyggeligt sted.
Johanne Marie
Virkelig lækker mad til en super fin pris. God betjening, vi kommer gerne igen!
Mads Vestergaard
Vi fik et fremragende måltid mad her. Gode, velsmagende forårsruller, friske sommerruller og lækre bao. Til maden fik vi den herligt forfriskende limonade med chiafrø. Alt sammen stærkt vanedannende. Venligt personale og vi skulle ikke vente særlig længe på maden. Vi så flere, der bestilte en masse forskelligt, som ikke kunne spise op - det er altid ærgerligt med madspild, så bestil med omtanke. Måske man kunne tilbyde en form for kombo med lidt færre ruller eller noget i den dur. Selve stedet er fint nok indrettet med et par borde inde og ude.
mc650pigen
Meget lækker og frisklavet mad, præcis som jeg har oplevet i Vietnam
Burger Fisk Grill kylling Is Karryret Kebab Pasta Rejer og thaisuppe Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review