Sluurpy > Restauranter i Svendborg > Brød

Anmeldelser Brød - Svendborg

Marianne Berthing
Dyrt. 50 kr for så lille en cappuccino (2 kr ekstra for havremælk!), og så er der ingen service. Du skal selv hente dine bestilte varer ved skranken, og der står dit glas alene, og du ser ryggen af en ekspedient. Ingen "værsgo", ingen sukker eller rørepind. Det skal du bede om, hvorefter du bliver henvist til den anden ende af skranken, hvor der er tag selv. Og det betaler du 50 kr for! Mens jeg sad udenfor, overværede jeg, hvordan en ældre herre vaklede ud med to minibakker med hver en tung kop kaffe og kage, og hvordan han med besvær fik dem placeret på bordet. (Den kvindelige ledsager var inde på toilettet). Tallerkenen på billedet er fra den tidligere gæst. I løbet af den halve time, jeg sad der, blev den ikke fjernet, og jeg så intet personale, der kom ud for at tjekke tingenes tilstand, endsige tørre borde af.
Charlotte Solberg
Udemærket brød Betjeningen kunne være hurtigere og nærværende
Alexander Rosendal
Et lille stop på vejen der ikke var planlagt, men på ingen måde fortrudt. Rigtig hyggeligt lille sted med masser af positiv stemning. Her er rent og velholdt, super god belysning der gør det hyggeligt men ikke mørkt og musik der bliver spillet ud af ellers ret store højtalere, men alligevel forholder sig både lydmæssigt og genremæssigt, præcis det den skal være. Og selvfølgelig det vigtigste ved et sted der sælger mad og drikke, maden og drikkevaren. - Er prisen høj, lidt. - Er prisen for høj, på ingen måde. Hverken for min Laks/rygeost sandwich eller limonade følte jeg mig snydt. Kvaliteten af de råvarer der bliver brugt, er præcis som håbet, og ikke til at sætte en finger på. Og ventetiden fra bestillingen er givet til jeg sidder og spiser er næsten ikke eksisterende. Kæmpe ros til de to dygtige piger der stod bag disken for et smil på læben og intet mindre end en fantastisk god oplevelse.
Thomas Prehn
Jeg bestilte en kylling/bacon sandwich og en americano hos Brød. På trods af en meget hyggelig atmosfære i café området valgte jeg at tage det “to-go”. Kvaliteten af både kaffe og sandwich var helt i top. Jeg synes dog at over fyrre kroner for en kop kop kaffe er på den dyre side....hvis det havde været i København. Det her er Svendborg, så prisniveauet trækker helt klart en stjerne ned.
Morten Hansen
40 kr for en kop kaffe også får du lov til at stå og vente i 20 før du kan afgive ordre. Jeg så flere der stod og ventede men endte med at opgive pga. ventetiden selvom der ikke var særlig mange kunder. Med de priser skulle man tro der var rød til at have lidt mere personale på arbejde. Samtidigt var toiletnøglen også forsvundet og der var ikke tid hos personalet til at finde den. Mit råd, gå op på biblioteket hvor kaffen smager bedre og koster kun en 10'er.
Claus Lindhardt
Godt brød og pænt belagt sandwich Fik kylling med bacon og en laks med rygeost samt the og kaffe. Virkelig gode varer. Hvis de vil have 5 stjerne, skal der en ekstra person til at betjene.
lene nyborg
kedelig bobbel te middelmådig kaffe og for dårligt at de ikke har sødetabletter og da jeg sagde at der var diabetikere der ikke ku tåle sukker sagde de bare at det var der jo ikke noget st gøre ved 😡jo man ku jo for eksempel ha sødetabletter på en kaffebar 😩ikke særligt venligt personale sidste gang vi kommer der
Thomas Patrick Vergo
Super kaffe, godt brød og gode kage. Så skal man ikke kunne mere. Rigtig godt udvalg af boller, og mængden af forskellige kager er tilpas stort, smager godt og så lækre ud. Sød betjening og hyggelig stemning. De åbner tidligt, hvilket også er et plus. Bestemt et besøg hver hvis man skal have en god kop kaffe på vejen og trænger til en lille pause.
Burger Fisk Grill kylling Is Karryret Kebab Pasta Rejer og thaisuppe Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review