Sluurpy > Restauranter i Svendborg > Øko Cafeteriet

Anmeldelser Øko Cafeteriet - Svendborg

Palle Jensen
Fantastisk dejligt sted med udendørs siddepladser og servering . Man sidder "højt" med skøn udsigt over Svendborg havn. Gode økologiske produkter af brød og kager .
Thorbjørn Brandt
Super lækkert, portionen var perfekt, maden var perfekt. God service og lækker mad. (vegansk)
Jeppe Bruun Bjerring Laursen
Super dejligt sted! Sødt og opmærksomt personale! Lækkert lækkert mad! 😊 Deres græskarsuppe er lige i øjet!
Tom Unkerskov
Super lækkert og vel tilberedt!
Jakob Hansen
Jeg og mine 11 kolleger afholdt d. 13.12. - midt på eftermiddagen - en form for julefrokost hos Øko Cafeteriet. Jeg bad dem "finde på" en fast menu, ens for alle... Vi ankom, og blev af Emil - som er tjener - budt velkommen med håndtryk, smil og varme. Maden viste sig at være tre MEGA lækre "platteanretninger" - kørt over de tre timer vi havde til rådighed. Maden var gennemført (!), der var mere end rigeligt - Og det hele foregik på hyggeligste vis, Hold da kæft hvor følte vi os velkomne/ godt behandlet (!) Tusind tak for et sublimt arrangement.
Karen Kedelig
Hej Øko Cafteriet. Jeg var idag inde og spise ved jer med min mor og lillebror, hvilket vi plejer at gøre ofte. Vi bemærkede os at der var kommet nye ejer hvilket er lidt trist men samtidigt os positivt fordi så lukker i ikke🙂 Det jeg gerne vil sige at det er altså vigtigt at pris og mad mængde hænger sammen. Jeg bestilte en salat og min mor bestilte en fish and Chips. Det jeg følte jeg fik var en forret til 65kr og at min mor fik en ret til 50kr vi fik absolut ingen mad serveret for de 132kr pr ret vi skulle betale!!! Jeg håber at i, i fremtiden i vil tænke på pris, mad mængde og kvalitet. Jeg synes heller ikke kan tage så meget for en ret når maden slet ikke er på samme niveau som den var før den blev overtaget. Tænk over det for i får brug for det;)
Emmett Prexus
Ringede 8 gange mellem 14 og 15 for at bestille bord. Ingen tog telefonen, så efterlod bordbestilling, navn og telefonnummer på telefonsvarer med forventningen om at der blev riget tilbage om der skulle være nogen problemer. Vi tropper op til tiden, men man havde ikke aflyttet sin telefonsvarer, så der var intet bord - og desuden laver man kun bordreservation til 8+ personer; hvilket der ikke står noget om på hjemmesiden. Så maden skulle ellers være så god, så god - men det nytter ikke rigtig noget når man ikke kan finde ud af at servicere sine kunder. Vi går på "Burger Mania" istedet...
Winie Hansen
Sublim oplevelse, totalt gennemført æstetisk 😉
Burger Fisk Grill kylling Is Karryret Kebab Pasta Rejer og thaisuppe Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review