Sluurpy > Restauranter i Svendborg > Thudes Restaurant Og Vinbar

Anmeldelser Thudes Restaurant Og Vinbar - Svendborg

Fede FlaeskeFar (FedeFlaeskeFar)
Perfekt køkken hvis man er til fisk og skaldyr og absolut i den højre skala. Mulighed for både udendørs og inde bemærk dog ved udendørs at rygning kan forekommer. Der er også muligt at få en god bøf i top klasse med alt det gode tilbehør dertil hvis man skullede ha’ nogle i et større selskab med som ikke er til fisk/skaldyr på top niveau! Gode Vine til absolut fornuftige priser efter danske forhold.
Anna S. Ambrosi
Dejlig middag på Thude's i Svendborg. Vil anbefale bordbestilling. God mad og altid venligt personale.
Nina Ingels
Vi spiste frokost hos Thudes. Det var en rigtig god oplevelse. Smuk restaurant, god stemning, og en rigtig dejlig frokost med et imponerende vinkort. Tak for i dag.
Helene Gottlieb
Meget lækker mad. Meget venlig betjening. En dejlig oplevelse
Jørgen Svendsen
Lækker mad og betjening. Et godt sted at besøge 👍🥂🌝
Jeanette Søgaard
Det mest fantastiske spisested. Maden er så lækker. Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger den restaurant. Tusind tusind tak for meget lækkert mad.
Lotte Kalland
Fiskemenuen var udsøgt. Der er en kunst at tilberede god fisk og kokkene hos Thude's kan deres kram. Endvidere kunne de tilbyde flere gode økologiske vine, og betjeningen var bare i orden. Alt i alt en rigtig skøn oplevelse, som vi med glæde anbefaler og gentager - hvis de lover at holde standarden 😄
Martin v
Alle tiders oplevelse på alle plan. 3 til fiskemenuen som var helt fantastisk. Alle retter virkelig lækre, alene olien til det lækre udvalg af brød var lækker. PERFEKT service opmærksom uden at være pågående.Tak for en dejlig aften!
Burger Fisk Grill kylling Is Karryret Kebab Pasta Rejer og thaisuppe Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review