Sluurpy > Restauranter i Odense > Konrads Food And Coffee

Anmeldelser Konrads Food And Coffee - Odense

Line Nielsen
Elsker det sted. Deres brunch er det fineste eksempel på "lidt men godt". Så velsmagende og god kvalitet, i de hyggeligste omgivelser med god musik og sødt personale. Min veninde fik deres vegetar version, og den var virkelig god, velsmagende og godt lavet.
Siff Semine B. Jensen
Hyggelig sted med stemning og meget venlig personale. Jeg havde lyst til et stykke smørrebrød. Desværre var flæskestegen ikke færdig men med lovning på at fiskefilen er frisk og ikke kun panering vælger jeg den. Sikke en flad fornemmelse. Den meget panteret endestykke af en fisk dækkede kun det halve af en humpe af et stykke hjemmebagt rugbrød. Et lille salat Blad, ti meget små rejer 🦐 (lignede og smagte ikke af fjordrejer) brødet uden smør og med en meget tynd dressing jeg næsten ikke kunne få øje på eller smage. Og så en halv citron 🍋 Denne mad til 70 kr ville Hvidesande gæster ligge sig flad af grin over. Og så smagte det ikke engang af frisk fisk. Tarvelig mad. I hvert fald smørrebrødet Valgte kun 2 🌟 🌟 for stedet og ikke for maden.
Jens Emil Carlsen
En fantastisk hyggelig café med venligt personale, super lækker brunch, skøn kaffe, flotte lokaler og dejlig atmosfære. MEN... Hvis du vil have en plads bør du reservere lige meget om det er hverdag kl 10 eller lørdag kl 10, der er altid rift om pladserne.
Rusmira Ališa
God mad,hyggelig atmosfære igamle del af Odense
Peter Raaschou
Lækker frokost, godt øl og meget hyggelige omgivelser.
Bettina
Byens bedste Mad & Kage samt en Hyggelig atmosfære.👍 🌟🌟🌟🌟🌟5 Stjerner herfra.
jimmi pedersen
Det hyggeligste sted vi har været på Fyn.. En del mere hyggeligt end det nye H.C Andersen's museum. Så hvis i søger et sted med sjæl og super venlig betjening. Så er Konrads virkelig bare stedet man skal prøve på Fyn 😉 Hilsen Jimmi fra Gjøl (Jammerbugt Kommune)
Ingolf Rosengren Andersen
God kaffe. Men jeg bliver desværre aldrig venner med kopper uden håndtag (hank)😉
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review