Sluurpy
Reset

Der er 358 restauranter

Restauranter i Odense

Der er 358 restauranter
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Restaurant Vår
94/100 (3312 ratings)
Restauranter
Fransk
Europæisk
Japansk
Dansk
Spise på stedet
Fransk
Europæisk
Japansk
Dansk
Reservationer
Tager imod kreditkort
Betjening ved bordene
Siddepladser
Eksklusive restauranter
"Fænomenal service, fokus på lokale såvel som internationale specialiteter og en dejlig uformel tone. Savnede en babystol og lidt bedre akustik på..."
Simon Traberg-Larsen
"Min 15-årige datter og jeg havde taget turen fra Vejle for at gæste Vaar. Det var absolut turen værd - høflig betjening i øjenhøjde og lækker..."
Lars Varming
"Stor gastronomisk oplevelse i afslappede omgivelser. Råvarerne tilberedes med stor kreativitet og håndværksmæssig kunnen, der gør hver ret til..."
Ines Jørgensen
"Fantastisk mad, utrolig venlig betjening og spændende vin. En smagsoplevelse man aldrig vil glemme. Kan kun..."
Svend Vilhelm Lyngsøe Poulsen
"En sanserejse uden lige. Så mange smage, konsistenser og kombinationer. Virkelig gode vine som er en hel oplevelse i sig selv, men som samtidig går..."
Marissa Vigl
"Super lækker gastronomisk oplevelse, grunden til de ikke får 5 stjerner, er pga en lidt skuffende og meget alternativ dessert bestående af..."
Maja Hansen
"I Vintapperstræde ligger en lille lækkerbisken af en restaurant. Vi fik en spændende oplevelse med 9 retter der alle var spændende og ikke mindst..."
Steffen Kløve Albæk Pedersen
"Dejlig mad og vin. Hvis de skulle have 5 stjerner skulle vi have været taget bedre imod da vi ankom, og det skulle være skænket oftere når man..."
Dan Lohmann