Sluurpy > Restauranter i Odense > Joe & The Juice

Anmeldelser Joe & The Juice - Odense

T Bohl
Udmærket sted, ikke noget specielt, rengøringen kunne godt være lidt bedre. Middelmådige produkter til høje priser. Kan ikke rigtig anbefale stedet, det skulle da kun være hvis man lige skal snuppe noget hurtigt på banegården og alt andet er lukket 🤣😂
Kristina Madsen
Min veninde og jeg kommer direkte fra Joe & the juice banegården og vi havde den dårligste oplevelse og er rystede over behandlingen😡 Vi skulle med toget og valgte at komme her fordi der var ingen mennesker (og det kan jeg ved Gud godt forstå😤). Vi bestilte en coffee shake og en cafe latte. Imens medarbejderen laver vores order slipper han pludselig det hele for at lave ander ordre færdig. Han laver vores ordre videre og beder os trække til siden da der står to personer bagved og de skal kunne se. Vi trækker pænt til højre. Han gør klar til at tage mod ny ordre og vi siger pænt vi skal nå et tog. Han gør shakeren færdig og smider den nærmest hen ad bordet. Han beder os igen om at rykke os (vi står helt væk fra disken i højre side) så bliver jeg sur og siger at vi nok skal gå så snart jeg har fået min latte. Han sætter den på bordet med kaffe løbende ned af siden og siger “du får den som den er”... jeg beder om et låg og han peger arrogant hvor de står. Jeg leder og kan ikke finde noget som passer. Han siger at “så er det jo bare ærgerligt og så må du jo undvære”. Jeg fik desværre ikke en bon og bad om hans navn, hvilket han ikke ville give mig. Vi var der kl 13.15 og betjent af en høj pæn ung mand som havde tatoveringer på armene. Vi er dybt rystede over denne behandling og kommer ALDRIG her igen. Denne medarbejder har ikke forstand på at servicere folk. Han var arrogant og meget meget uhøflig. Desuden spurgte vi om shakeren var tyk som en milkshake og det svarede han ja til. Den var tynd som vand🤬
Frk Happy
Altid uden undtagelse tager det VIRKELIG TID at få sin levering, som vi jo ønsker mens vi er på farten, på vej ned og nå et tog. Ventetiden skyldes enten at den ansatte er langsom (oftest) og at vedkommende står alene. Det er ikke okay at I ikke tænker over hvor meget/lidt tid vi har, som rejsende. Det var det samme i lufthavnen forrige uge. Der var 5 ansatte på gulvet og meget stille og ingen kunder i kø. Alligvel var der DEN LÆNGSTE VENTETID fordi ingen af de unge mennesker tog over for og hjælp hinanden. Do not give me the usually robot reply - that you're sorry to hear this. This isn't the first bad review - please fix it, improve your service and give us all a good experience.
Alex Monnerup
Var på banegården igår med min datter for at sende hende på weekend. VI havde god tid til toget gik, så vi gik ind på Joe & The Juice for at sidde og vente og få os en frisk juice og en sandwich, da det som regel er godt og lækkert. Men igår da vi besøgte denne afd. på banegården, stod jeg længe og ventede på betjening, der var kun 1 person bag fisken og han havde travlt med at lave sandwich. Da han endelig var færdig med disse, vente han sig så først om og henvendte sig til mig, så i al den tid, koncentrerede hansig om sit arbejde og intet andet. Så siger han, at der går lige 10 min. inden han kan tage min ordre og så yderligere 10 min. inden vi kan få vores ordre - 20 min? Jeg sagde Pænt Nej Tak og vi gik så over til Espresso House, hvor vi fik øjeblikkelig betjening og vores drikke. Der var i øvrigt ikke særlig mange besøgende på netop dette tidspunkt, ca. kl 15. Tydeligt mangel på kundeservice., der sætter jeg ikke mine ben igen foreløbig.
Jelena Golubovic
Den værste glutenfrie sandwich jeg nogensinde har smagt! En glutenfri sandwich er altid dyrere end en normal, hvilket er normalt de fleste steder. Men denne var noget af det mest uspiselige jeg har smagt i mit liv. Når man er glutenallergiker så lærer man ikke at være særlig kræsen over sine muligheder, men denne var bare til at smide ud i skraldespanden. Sandwichen var fuldtstændig frossen, nærmest IS.
Helene Gertov
Virkelig dårlig behandling af medarbejderen! Jeg skulle bare lige have en sandwich med til togturen og havde købt en iscafe hos Baresso ved siden af. Det første medarbejderen sagde da jeg kom ind var "hold kæft hvor er den ulækker den der" til min kaffe. Under ekspeditionen nåede han og sige at min kaffe var ulækker 4 gange. Første gang troede jeg bare han mente det for sjov og for at få mig til at købe en juice, men han sagde i en tone og kikkede på mig som om han mente at jeg var ulækker fordi jeg drak sådan en. Der handler jeg aldig igen!
Sam
Personen som arbejdede bag desken d. 8. april 2018 spyttede i min kaffe. Han troede ikke jeg kunne se det. Simpel for dårlig behandling, jeg fraråder folk til at drikke lige i netop det sted.
juan pablo
Drengene på Joe laver danmarks bedste kaffe. YES
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review