Sluurpy > Restauranter i Odense > Indian Tasty Odense

Anmeldelser Indian Tasty Odense - Odense

chris Winckler
Har netop bestilt mad fra dem her til aften gennem Wolt. Det er den tyndeste mest smagsløse chicken tikke jeg nogensinde har fået! Det virker som om der ikke har været nok og så har du tyndet det op med vand. Og de vil ikke refundere for deres elendige mad. Jeg kan ikke anbefale stedet!! Køb ikke deres mad.
Silvia Iancu
Dårlig sted. Maden bliver aldrig afleveret, de tage ikke telefonen og er virkelig dårlig
Jan Hansen
Det er rigtig god mad til en fornuftig pris Har været der mange gange 5 stjerne Jan odense
Michael
Find hellere en tankstation end at få mad her. Aldrig har jeg fået så dårlig mad. Vi fik det alle 4 dårligt og der blev kø ved toilettet.
Nicolaj Bøgelund
Forkert mad leveret. Utrolig dårlig kvalitet og mere eller mindre uspiseligt! Gør jer selv den tjeneste at bestil et helt andet sted 👎
Pancakes GotSyrup
Ankom en time forsent, kedelig mad, og de glæmte dele af vores bestilling. Derudover kan de ikke dansk og er direkte uhøflig. Kunne jeg give mindre end en stjerne gjorde jeg det! Spiser det aldrig igen!!
Kathrine Haumann
For det første var det 30 min forsinket, for det andet så kom de med det forkerte mad. Vi kontaktede dem og de var godt klar over det, men spurgte om vi ikke kunne spise det vi havde fået! Øh nej vi vil have det vi har bestilt!! Okay så pak det andet sammen så giver de det videre den den kunde som mangler deres og så kommer vi med nyt til jer!! Så beklager jer der evt har fået det mad vi har haft åbnet!!
Patrick P
Dårligste butter chicken jeg har fået. Den er meget meget bedre i København. Alt for meget fedtfattig fløde så de 6 kyllingestykker bliver opslugt af denne her lyserøde masse. Øv!
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review