Sluurpy > Restauranter i Odense > Joey’s Burger

Anmeldelser Joey’s Burger - Odense

mohammed abdul ghani
Maden er simpelhen noget af det værste jeg har prøvet. Maden var kold og ulækker og når man ringer for at brokke sig forstå de ikke dansk. Og når man taler med nogen som kan dansk så er de for nærige til at komme ud med noget som allerede har betalt for.. så jeg vil ikke anbefale det til nogen
Ida Thomsen
Det er nu anden gang jeg har denne virkelig øv oplevelse, hvilket også er grunden til at jeg nu laver en anmeldelse, da jeg ikke synes man skal dømme ud fra en ærgerlig gang. Maden var forudbestilt gennem Hungry til klokken 20 en mandag aften. Da maden ikke er kommet 20:30 ringer jeg til restauranten, der fortæller at maden er på vej. 20:50 ringer jeg igen, da maden stadig ikke er kommet og jeg begynder at frygte at maden nok kommer kold som sidste gang, hvor den også var forsinket en del (!). Han forsikre mig at den stadig er på vej, de har fire biler ude og kører og at det er fordi de har meget travlt. Fem i ni kommer maden så og som frygtet er den kold, burgerne er heldigvis stadig lidt lune, men det er begrænset. En af drikkevarerne er så også forkert i forhold til bestillingen. Vi blev aldrig kontaktet i forhold til at bestillingen skulle være forsinket eller at de måske var løbet tør for den ønskede drikkevare eller sådan. Det var præcis samme stunt der skete sidste gang, den gang ringede jeg dog ikke ind, men ventede bare. Maden smager jo fint, men mad skal bare ikke leveres kold og slet ikke 55 min efter den forudbestilt (!) tid. Så var man jo forberedt på det så ddt kunne koordineres lidt bedre. Det bliver så nok desværre sidste gang jeg får herfra, selvom det var mit ynglings burger sted i Odense, for bare halvandet år siden. Øv!
Tobias Pedersen
Har aldrig haft en dårlig oplevelse her, deres leveringstider kan godt være 5-10 min forsinket, men maden er altid stadig varm og god når jeg får den. Maden er fantastisk, saftig og smagfuld. Kan kun anbefales.
Bianca Poulsen
Aldrig igen. 😔 271 kr for en gang elendig mad. Burgeren var dårlig. Jo meget kød men hvad med det andet. ? Iskolde pommes, og en mega lille portion til den pris. En time forsinket. Og ja bare en mega TRÆLS oplevelse. Ville have give 0 ⭐vis der var muligt. Og de 10% de lovede i godtgørelse igennem Hungry, dem hade de også lige glemt. Nej tak aldrig igen.
Maria Cardél
Øv øv. Flabet ejer som desværre har glemt vores bestillinger op til flere gange. Ventetid på mellem 1.5-2 timer stort set hver eneste gang. Bestilte mad idag d.29/12 kl.17.08 da maden ikke var kommet kl.18.28 ringede jeg til dem. De havde travlt og havde glemt vores bestilling. Da jeg forklarede jeg ikke ønskede bestillingen alligevel og ikke ville benytte deres burger sted mere blev ejeren sur og enormt flabet overfor mig. Kan IKKE anbefale dette sted.
Line Bandsholm
Lang ventetid, fejl i ordre, brændt mad og næsten utilgængelig kundeservice. Joey's Burgerhouse laver normalvis rigtig god mad, men her på det sidste er det ved at stå af for dem. De kan ikke følge med mere og det går ud over kvaliteten af deres produkter samt deres kundeservice. Ved sidste køb var leveringen over 50 minutter forsinket, det er udover den halve time de havde meldt, at de ville være forsinket. Der blev leveret forkerte drikkevarer og burgerbollen var brændt på. Ikke ligefrem en succes oplevelse. Telefonisk kundeservice krævede flere opkald før telefonen blev taget. Svært skuffet. Snakkede selvfølgelig med Joey's Burgerhouse efter flere forsøg på at komme igennem til dem, hvor jeg som kompensation for den ringe oplevelse kan få 10 % på min næste ordre. Hvis der altså bliver en næste gang. De korrigerede selvfølgelig også for fejlleveringen af drikkevarer.
Anton Wilkens
Rigtigt lækker mad første gang vi bestilte mad herfra. Burgerne var friske og lækre og fritterne var sprøde. Der havde sneget sig en fejl-hotwing ind i sortimentet, som lidt ændrede indtrykket. Hurtig service med mulighed for bestilling online.
Johannes Schmidt
Man får ikke det man har bestilt og når man ringer til dem og forklarer at man har noget forkert lægger røret på
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review