Sluurpy > Restauranter i Odense > Domino's

Anmeldelser Domino's - Odense

Henrik Roholdt Petersen
Domino´s er et hyggeligt sted og der er altid rigeligt med plads, da der sjældent er mange mennesker. Betjening er afgjort til den gode side, og hjælp til bestilling er helt i orden. Domino´s rygte er overdrevet, og jeg kommer der fra tid til anden. 
Selve maden er i orden og der er ikke noget at udsætte på rengøringen.
Jeg kan anbefale.
Søren Brejl Borup
Jeg fik maden leveret af en hvor jeg selv skulle ud og hente det udenfor. Efter det var det en rigtig positiv oplevelse da jeg så pizzaen. Men da jeg begyndte og spise af det så var det gennemkværnet med billigt olie og smør på skorpen. Fyldet smagte billigt. Tænk på smagen af lækker kød DET VAR DET IK tænk på smagen af tun med pulled pork krydderi oven på det var forfærdeligt. HVIS I HADER JERES BØEN OG HAR EN DÅRLIG DAG OG VIL GØRE DEN DÅRLIGERE D SÅ VIL JEG ANBEFALE DET HER STED HVIS DU VIL HAVE NOGET LÆKKERT MAD SÅ ER DET IK HER I SKAL HAVE DET
Per T
Rat at have en Domino Pizza i nærheden. 🍕 Men de meget unge mennesker, der passer butikken, har meget at lære på alle niveauer. Det undre mig ikke at have spottet mindst en erfaren butiksbestyrer. Pizzaerne jeg har fået derfra har været fine. Godt at man kan vælge forskellige brødtyper. Bestillingsinformationen er lækker. Håbet de får styr på det og stedet udvikler sig.
Fam Larsen
Havde bestilt 4 pizzaer til afhentning kl. 17.45 og da jeg kom, var der 3 piger i restauranten, som stod og knoklede løs. "Vi er desværre 20 minutter forsinket" - lød beskeden. Så jeg satte mig ned for at vente og de 20 minutter fløj afsted pga. en service ud over det normale. Jeg fik tilbudt noget at drikke, lidt "guf" imens jeg ventede og så en livlig sludren over disken imens. Trods deres travlhed, hele tiden med et stort smil og højt humør. De 4 stjerner er udelukkende pga. pigernes optræden. Domino´s pizzaer er hvad de er. Det kan selv det bedste humør ikke ændre på :-)
Søren Borg
Ikke et sted jeg gider at komme igen Kedeligt som maden
Flemming 1210 Johansen
Vi havde bestilt to gange pizza – de var nogenlunde. Desuden en kyllingeboks – som var en katastrofe! Kyllingerne var meget smagløse og utroligt fedtede. Desuden var de løbet tør 1½ L. Cola Classic (kl. 17) trods online BEKRÆFTET og betalt BESTILLING. Alt i alt meget UPROFESSIONELT og DÅRLIGT eksekveret af fjogede trunter, der ikke havde styr på lagerbeholdningen; og hvordan man tilbereder noget så simpelt som friturestegte kyllinger – FØJ! Mit råd: Bestil Chicken Nuggets hos McDonalds!!!
Pia Bendtse
Det er det dårligt pizza jeg nogle sin har fået ...kommer der ikke mere ...og ville ikke sige det til ander at de skal købe ved jer
Ulrik Andersen
Nem hjemmeside til bestilling. Pizzaerne smager godt, bagt helt tilpas. Alt ok. Af en "standard" pizza at være, er de helt i top. Og oftest har de gode tilbud, så klar anbefaling herfra.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review