Sluurpy > Restauranter i Odense > Winther’s

Anmeldelser Winther’s - Odense

Anders Kronborg Erlingsøn
Når man er kommet der som barn og fået kandiseret sukker fra disken og mødt med smil er det en dyd at kunne komme der igen som voksen. Man kan stadigvæk opleve den dejlige, charmerende stemning i de ny-renoverede lokaler som er renoveret med sans for historien og charmen. Der endda en større mulighed end nogensinde for at nyde både kaffen (eller te'en) i lokalerne hvor der også er et bredt udvalg af produkter der er fulgt med tiden.
Pia Nielsen
God service og kaffen blev lavet med ønsket smag 😊
Christian Blom-Bloch
Fin te, men personalet siger ikke noget, når der kommer for mange ind i butikken (grundet coronaen). Ligeledes snuser folk stadig ned i dåsen. Det er ret klamt. Så må de tage lidt te op af dåsen og smide den del ud. Jeg venter nok med at handle der igen til coronaen er væk
Jesper F
Vi var inde for at få en kaffe to-go. Kaffen var uheldigvis en automat kaffe, der virkelig var dårlig. Det var lige som at drikke kapsel hjemme-maskine. Jeg vil næsten hellere på macdonalds eller 7-11, hvor kaffen i det mindste er billigere. Den får dog 2 og ikke 1 stjerne, da ekspedienten i butikken var flink og service-minded.
hanne andersen
Odense's bedste friskmalede kaffe. Te fra hele verden. Dufte og hyggekrog til en kaffepause.
Millawls
Stort udvalg af te, gode tilbud og dem der arbejder der ved hvad de snakker om.
Arni Mortensen
Var inde d. 8 december for at købe kaffe og julethe til en gave... C. spørger om vi vil HA' en pose med. Vi takker pænt ja... Da det var til en gave, spørger vi om C. vil pakke det ind : Vi pakker IKKE ind !!!! (december ??? alle pakker ind) Nå.. C. har så taget 3kr. for den pose, som hun spurgte om vi ville HA' ? (lille pose) (Kaffe kostede 320 kroner pr kg)... Sådan var det IKKE for 10 - 20 og 30 år siden !! Her var kunden i centrum, der var sjæl og atmosfære ... Den gamle Winther's Kaffe er væk, nu skal der ''falle-ralleme'' tjenes penge i de nymalede lokaler ... Og nu med kaffebar... Trist udvikling .
Poul Hansen
Altid stort udvalg i te. Desværre ingen ingefærkiks smagsprøver pga. Corona
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review