Sluurpy > Restauranter i Odense > Oriental Barbeque House

Anmeldelser Oriental Barbeque House - Odense

Nickolai Matthiassen
Fantastisk varm og autentisk velkomst. Sikke et dejligt personale (tjenere og værter). Maden var lækkert, til en god penge, vi spiste All You Can Eat sushi, hvor der også var andre lune retter med til. Der var faktisk langt mere med i prisen, end jeg havde antaget. Så jeg blev glædeligt overrasket. Restauranten er nydeligt indrettet, om end ikke det fineste sted, men der var hyggeligt og vores børn kunne sidde ved bordet - der var rigeligt at kigge på. Særligt de store fisk i akvariet var noget for børnene. Selve maden var fin, upåklagelig, vi spiste all you can eat og fik derfor meget forskelligt - alt sammen ganske lækkert. Det er fund for pengene - prisen taget i betragtning. Dog står jeg tilbage med det klareste og bedste inde fra den aften - den kære dame, som var vores vært / tjener ved frokosttid. Hun var simpelthen bare så fantastisk.
Silas Silwal
ALDRIG SPIS PÅ ORIDENTAL BARBACUE HOUSE!!! Min kæreste og jeg var ude og få deres running sushi her den anden dag og det var mildest talt IKKE en fornøjelse. Udvalget af sushi var ekstremt kedeligt og ikke tilfredsstillende. Ud over det var maden tør og kedeligt uden særligt meget smag. Anretningen lignede noget min 2 årige datter kunne have lavet og var ingen fryd for øjet. En af de støreste kritik punkter for min kæreste var dog manglen af edamame bønner både på sushi båndet og i salat baren. Hvis det var muligt havde jeg givet stedet 0 stjerner men nu hvor jeg skal give en er det værd at nævne at deres isbar ikke var elendig ligsom alt det anden... Mvh En meget skuffet kunde
Chiara Vimercati
Meget uhøfligt ejer! Jeg bestilte mad gennem deres webside hvor jeg valgte "betal med kort", websiden sadge "error" og jeg valgte at lade være. Senere får jeg opkald fra en meget vred ejer som siger at de har min addresse og sender regningen fordi jeg hentede ikke maden. jeg forklarede at websiden virkede ikke og jeg fik ingen bekræftelse på websiden, mail eller sms og hun råb i flere minutter at danskere og studerende har ingen respekt og at websiden virker det er bare mig som ikke vil betale Jeg skulle hente mad (med halv pris rabat) selv om jeg ikke havde bestilt det fordi hun truede flere gange at hun ville sende regningen med extra gebyr på
Sidse Berens Grundtvig
For det første vores reserverede bord var optaget, så ejeren måtte fjerne de allerede etablerede kunder. For det andet mindede deres running sushi om noget man ku finde i aldis køledisk, og sushi du ku købe i lild. For det tredje var ejeren super arrogant, og lignede en der hellere ville sidde hjemme og se masterchef hvilket der dog godt kunne bruges. Til sidst ikke mindst, super forvirrede tjenere der helt klart manglede en ledende figur på arbejdspladsen.
Julia Gertsen
Jeg plejer normalt at have en god oplevelse på oriental bbq, men det jeg oplevede i dag var alt andet end acceptabelt. Min ven og jeg sad og ventede i EN TIME på sammenlagt 8 stk. sushi. Vi klager så over dette og får af vide af tjeneren at det er fordi at kokken og chefen skændtes, og han gjorde sig langsom med vilje. Dette er uacceptabelt, og man kunne høre dem råbe af hinanden gennem hele restaurenten. Det var virkelig en sølle oplevelse. På trods af dette var tjeneren mega sød.
Nadia “Nadde” L
Mit første besøg her. Førstehåndsindtrykket var godt. Restaurant virker ren. Running sushi delen virkede god. Et okay udvalg, både af de varme og de kolde retter. Svingende i kvalitet. Det friturestegte mad var meget fed. Mongolian barbecue indeholdt er bredt udvalg af kød og grøntsager. Buffetten var fin og havde en del retter. Isbaren var god. Da vi var ved at være færdige med at spise opdagede vi at opfyldningen af sushi ikke virkede helt hensigtsmæssigt. Sushien stod rundt om montren og på (bar)bordet i stuetemperatur i længere perioder, og lige med fisk især rå er jeg nok ekstra forsigtig. Så ikke det bedste indtryk at slutte med. Er ikke sikker på jeg vil komme her igen.
Thomas Besser Rasmussen
Seriøst... En lille HALV FYLDT Kina boks 59kr. De får to stjerner men kun fordi deres running sushi faktisk er ret godt.
Shane Rio Phil Balancio Madsen
Virkelig elendigt mad, jeg har aldrig forladt en restaurant så skuffet. Maden smagte dårligt, det var tørt, frossent og kedeligt. Kundeservice var acceptabelt. Jeg vil hilse og sige, at jeg selv er asiat, så jeg ved hvad jeg snakker om, ift. Asiatisk mad. Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg have gjort det.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review