Sluurpy > Restauranter i Odense > The Burger Shack

Anmeldelser The Burger Shack - Odense

김다솜
Jeg var så skuffet. Burgerbolleren var beskidt på toppen. Burgeren og pomme frits var kold. Det var bestemt ikke frisklavet. Jeg bor kun 1 min væk fra The burger shack. Jeg har prøvet den samme burger mange gange, men i dag var den værste oplevelse. Jeg havde også bestilt en 'shack mayo', men der var ikke flere tilbage, hvilket de ikke skrev på hjemmesiden, da jeg bestilte. Jeg har tidligere haft en rigtig god erfaring med The burger shack, så jeg er rigtig skuffet over denne store forandring.
Thomas Clausen
Lækre varme burger. Fik kolde pomfritter, men de blev uden problemer og med en fin undskyldning ombyttet til nogle helt varme.
Emil Bülow
De bedste fries jeg har smagt. Burgeren mangler lige lidt.
Sussimusi
6 besøg, mest kyllingeburgeren, og den er rigtig god (når den ikke er brændt på). Pomfritterne er de bedste jeg har smagt! MEN der har været fejl i 5 af bestillingerne. Ex manglende bacon, ost, minus syltet agurk. Eller 4 shackb, istedet for 3 og en kylling. Har gået tilbage 2 gange, men bliver ikke i udpræget grad mødt med en undskyldning og smil, mere forsvarsberedt “ja men så må vi jo lave det om...suk” reaktion. Fx Kyllingeburgeren var den ene gang sortbrun og næsten umulig at spise. men fik af vide, at det jo “skulle være gennemstegt”. Der skal selfølgelig tages højde for personaleoplæring, men nu må de da være oplært! Én ting undrer mig: den der står og laver burgeren færdig, kan ikke se bestillingerne, men må stå at strække sig/ og eller spørge, idet de hænges op ved siden af kassen? Er det dér alle de fejl stammer fra? Pomfritterne er de bedste. Og det er et meget stort plus, at kødet kommer fra danske dyr, der har haft det godt. Lokalet er rigtig fint indrettet og der er god plads til både store grupper og få. Og der er en god akustik, så man kan høre den man taler med. Udsugningen er lidt voldsom, men det er bedre end at man kommer hjem og stinker af flammegrill.
René Larsen
Elendigt, hvis det ord overhovedet kan gøre det!!!! Har været ved Burger Shack på Englandsgade (Havnen i Odense) nu 2 gange og begge gange en katastrofe! Første gang ville vi sidde derinde og spise, det var overhovedet ikke travlt. Men alligevel skulle vi vente 30 min på vores mad til 2 mennesker!!! Nu her i går d. 20/3-20, havde vi bestilt mad til takeaway til kl 18:15, men denne gang kunne de heller ikke finde ud af, så vi fik først vores mad kl 18:55!!! Og ikke noget med at beklage forsinkelsen, da vi fik udleveret vores mad!!!! Det er satme under al kritik!!!!! Da vi så kom hjem og ret så sultne, så er bøfferne heller ikke stegt korrekt, de var fuldstændig gennemstegt, selvom vi vores onlinebestilling havde bedt om de skulle være medium!!! Og det dip vi havde bestilt var heller ikke det korrekte vi havde fået med hjem.
Sarah Koopmann
Læser I overhovedet jeres bestillinger igennem? Det er nu 2. gang jeg beder om en gennemstegt bøf, og ender op med en rød. Jeg synes det er decideret ulækkert at tygge på halvråt oksekød. Kom endda 5 minutter før tid, for at få maden så frisklavet som muligt. Alligevel var den halvkold, da jeg nåede hjem, og jeg bor 2 minutter derfra. I får 2 stjerner, fordi maden trods alt smager godt. Det er alt positivt, jeg har at sige. Meget skuffet, endnu en gang.
Emil Nielsen
Kan ikke bestille over deres hjemmeside. Hver gang jeg trykker bestil genindlæser siden, og beder mig skrive mit navn ind. Når jeg så gør dette, og igen trykker bestil. Ligeledes genindlæser siden igen, og igen beder den mig skrive mit navn ind. Jeg prøver at ringe til butikken for at finde svar, men ender med at side i "kø" i en halv time. Ingen der tager telefonen eller meddelelser om at der skulle være nogen ventetid.
Heidi Rosendal
Burger Shack oser af hygge med deres rustikke og blandede indretning. Burgeren var god og smagfuld, fritterne var til UG....og den dip de laver mine damer og herre, er helt fantastisk. Jeg syntes stedet fortjener 4 stjerner for god menu, hygge og høflig betjening. Hvis du vil sidde udenfor er der også mulighed for det. Når der er spist færdigt er det super hyggeligt at gå en tur rundt ved vandet. Stedet er et besøg værd.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review