Sluurpy > Restauranter i Odense > Asia Restaurant

Anmeldelser Asia Restaurant - Odense

Michael Lindhardt
Kommer her jævnligt, men de sidste gange vi har været her er madkvalitet og ikke mindst mangel på samme været for nedadgående. Så er vi her pt og endda nu i skrivende stund ved bord 8. Jeg må mildest talt sige det er under alt alt alt kritik, generelt godt besøgt, men der er ikke soja skåle, ingen salat skåle, ingen mad, alt er bundskrabt, bestik og store tallerkener måske til 10 personer, Max, så det er hektisk og mad en mangelvare. Kommer her simpelthen aldrig nogensinde mere, det er yderst langt fra lavmål, og en kommentarer fra personale understregede de var total ligeglad.
eva kirkeby
Maden var ganske fin, og der var masser af topping til salaten. Til gengæld havde vi meget svært ved at finde de salater i salatbaren, som man forventer skal nedenunder toppingen, og som der var reklameret med på hjemmesiden. Generelt bare for lidt tilbehør til kødet, og lidt for lidt service fra personalet.
Vibeke Pedersen
Ved ikke om det var en skidt aften for dem, men det var ikke så godt som det plejede. Tør og kedelig sushi kedelige grøntsager. Og lidt ubehagelig episode da et andet par ville klage over deres drikkevare.
gitte eriksen
Dejlig mad og sød betjening 😊rigtig mange mennesker i dag
ahmed Mohamed
Jeg syndets at maden var god og jeg kunne godt lide det varme buffe det tilbød. Men frugterne kunne godt være mere frisk
camilla Møller
Smadder hyggeligt sted, med altid massere lækkert frisk mad. Servicen er i top :) helt bestemt et sted vi kommer igen :)
Dems Bems
Stedet er maget hyggeligt. Der er dagligt musik. Maden er lidt kedelig risen er for hård. Og personalet er lidt træt.
sabrina XD Mohammed
Det var en fin restaurant med god stemning. Frugterne de serverede kunne godt være bedre🙂
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review