Sluurpy > Restauranter i Odense > Halifax Burgers

Anmeldelser Halifax Burgers - Odense

Fjord
Molotov har en unik gimmick, men de gør den gimmick godt. Burgers med Cocktails bør ikke virke, men med deres gennemførte tematik og konsistente kvalitet, får de det til at lykkedes. Deres hemmelige kælderbar skal desuden opleves, og gør sig godt til fx. Polterabender med det hele.
Jonatan Gøttcke
Molotov Cocktail er en lille hyggelig burger(bar) velbeliggende i Odense. På mit besøg besluttede jeg mig for at komme sortimentet rundt, og bestilte både en cheese burger en jordbærmilkshake en gang fries og en old fashioned. Jeg var lidt spændt, da jeg på det seneste har læst meget positive og meget negative reviews. Jeg kan forstå hvorfor Molotov deler vandene. Burgeren bestod af en briochebolle og konsistensen af hele burgeren var som briochen super blød og lækker. Smagen var ok, lidt mærkværdig var den ret intense smag af kardemomme. Jeg fandt aldrig osten, og dressingen var lidt til den tynde side. Bøffen i min var dog stegt til perfektion (i min kompagnons rosa (men ikke rå, ligesom man har læst i flere anmeldelser)), men smagte ikke så intenst. Generelt en ok burgeroplevelse, og synes 65 kroner er en fin pris. Måske også positivt, at de prøver noget lidt andet end alle de andre steder. Pomfritterne minder mig meget om Sunset fritter. De smager skønt og der er rigeligt af dem. Kunne sagtens forestille mig, at drikke et par drinks og spise fritter her - det tror jeg ville være en skøn kombination. Jordbærmilkshaken var virkelig dejlig, omend lidt til den tynde side. Der var marshmellows på toppen, og jordbærsyltetøj på indersiden af glasset, så der er kælet lidt for detaljerne. Den stikker dog ikke McDonalds jordbærmilkshake, men de er ligeværdige. 50 kroner synes jeg dog er lidt i overkanten for denne oplevelse. Min old fashioned bestilte jeg 20 minutter inden maden, men den ankom først ca. samtidig med maden, så jeg endte med at sidde med 2 drikkevarer under maden. Den var dog ganske behagelig og gavmildt blandet, men grundet tidspunktet, den ankom på endte den med at være ret udvandet, da jeg vendte tilbage til den. Synes 75 kroner er en stejl pris for en så lille drink, med et meget stort stykke is i klokken 17:30 på en torsdag. Indretningen er virkelig fed og ret unik. Synes det er god smag. Møblerne er hårde træmøbler, så man skal nok ikke sidde her længe. Musikken der blev spillet var noget klassisk kedelig pop, men det skurrede ikke i ørerne, og var holdt på et moderat niveau. Generelt et okay sted, og min overdådige menu stod i 220 kroner.
Stefan Baier Nielsen
Molotov er et lidt dyrt sted at gå i byen.. men det skyldes mest at det er så godt at man ikke kan lade være med at købe mere hele tiden. Og deres gin-bar er fantastisk, styret af nogen folk som virkelig har styr på deres gin! 6 stjerner til kælderen!
Morten Filemon Olsen
Burgeren var meget simpel og havde ikke meget grønt, men havde godt brød. Jeg troede ikke, at det var nødvendigt at bede om “well done” for at undgå tartar, og jeg blev ikke spurgt, hvordan jeg ville have min bøf. Da vi bestilte en ekstra burger og specifikt bad om at få den gennemstegt, var den stadig lyserød i midten. Colaen var måske lidt tynd og kyllingen lidt tør. Pomfritterne var rigtig gode, og der er hyggelig barstemning.
Arnt
Lækkert sted med god stemning, og lækker mad. De gode drinks trækker bestemt heller ikke ned. Alt i alt et godt sted at komme😄
Martin Saaby
Rigtig lækker burger med virkelig god chilli mayo til fritterne. Burgeren er fedtet på den helt rigtige måde men mangler lidt smag og bacon.
Poul Henrik Johnsen
Desværre en dårlig oplevelse! Burgeren var en kedelig oplevelse - den var ikke gennemstegt, salten var kun at finde i størrer mængder og kun koncentreret få steder på burgeren. Den kostede ellers 75 kr, så må man vel gerne forvente lidt mere end en Mac D
Mads Nygaard
Latterligt lækker burger, perfekt rødt og saftigt kød, dresseret med simpelt indhold som giver en smagsfyldt oplevelse af kødet!
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review