Sluurpy > Restauranter i Odense > Café Kræz

Anmeldelser Café Kræz - Odense

Morten Larsen
Har hørt positivt om stedet, så det skulle prøves. Jeg var egentligt kommet for at prøve deres kræz burger, men blev fristet af deres 250g Rib-Eye med grillede grøntsager, sprøde fritter og bearnaisesauce. WOW sikke et stykke velsmagende, saftigt og utrolig mørt stykke kød der blev serveret. Grøntsagerne havde masser af bid og havde et strejf af grill, fritterne var sprøde og bearnaisesaucen MUMS. Betjeningen af pigerne var helt i top, dog er stedet drikkelse i den dyre ende. Men bestemt et sted vi kommer igen.
John Knudsen
God mad og okay stemning. Betjening var bare for dårlig. Sad og ventede meget længe før vores tjener kom mellem forret og hovedret.
Anita Holm
Det er god mad , fint sted, mangler lige at tjeneren er lidt mere OBS på bordet.
Julie Andersen
Super hyggeligt, dejligt med plads til barnevogn. Dog synes jeg deres højstole var lave.
Simon Stampel
Jeg fik en Chai Latte der smagte anderledes end jeg havde prøvet ihvertfald (smagte mærkeligt) men deres belgiske vafler smagte godt. Min kæreste fik en god kop kaffe til også og intet beklageligt over det. Dog var toiletter meget ulækre både i den ene og den anden side af bygningen. Så det eneste der trækker ned var egentlig toiletter og chai latte som smagte mærkeligt. Servicen var hurtig og sød og der manglede absolut intet.
Elsebeth fahlgren
Tja, man kan undre sig over, sådan en forretning kan kører:-O, 5 ansatte der står og snakker sammen, så kan gæster være gæster brugt service på bordene, hvor gæsterne sidder og drikker kaffe, salt og peber er fedtet og ulækker, på alle borde, wc ulækkert og beskidt, vi fik da mad, men det var ikke nogen oplevelse, man skal godt nok være dårlig i et køkken, hvis man lever det. Der bliver ikke nogen næste gang :-(
Freddi Kejlhof
Skulle ind og prøvesmage vin, og mad. Da vi skulle bestille bord til 14 pers. Selv om der ikke var mange i rest. Var burgeren, fritterne, min kones vegetar tallerken, med kold sovs på en underkop uden en ske, ganske KOLD, hvordan kan de så lave varm mad til 14 pers. Så det bliver et andet sted.
René Müller
Helt fin frokoststeak på en dejlig solskinsdag. Kunne måske godt have ønsket lidt hurtigere og opmærksom betjening. På den positive side var de dog meget høflige.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review