Sluurpy > Restauranter i Odense > Tortilla Flats

Anmeldelser Tortilla Flats - Odense

Traveler Reviewer
Det er et dejligt spisested. Det er dog lidt dyrt. Men de laver gode mexicanske mad. Anbefales.
Carsten Hansen
Lækker mad og cocktails. Sød betjening og super afslappet stemning.
Jan Larsen
God betjening og fint måltid. Dog kom vi i trængselsperioden, så lidt svært med albuerum. Men maden opvejer dette
Allan Vestergaard
Til prisen ganske fint. På café niveau. Intet stikker ud. Venlig betjening. Man sidder lidt tæt. Mangler lidt godt øl fra et mikrobryggeri.
Donna Lee Herrick
Har været der mange gang og standarden er blivet dårlig. Vi fik at vide at vores margarita smagt måske lidt for sødt fordi de havde kom formeget syrup i, færdig, vi måtte nøjes! Stupid nok bestilt vi en mere og det var det samme og sugerør går i stykker og de er lavet af ubehagelig pap! Portioner føles mindre, imedens priserne er stiger! Vi måtte minde dem om at vi ikke hade fået vores guacamole flere gang! Vi klagede over at vores mexikansk kaffe kun smagt af kaffe og de beklagede at sådan var dengang fordi det var forskellige som laver den, vi beklagede os over sugerører til kaffen som var lavet af pap og gik i stykker imedens man drak den, fik at vide det var det de havde. Mexikansk nød tærte var lækkert bar for lille et styk eftersom den kun var 1/2 cm i højden! Puha! Bare en skam, 6 piger skuffet! Vi plejer at kom flere gange om året, vi må se?
Kristian
Kjempebra, dog lidt lang ventetid på maden - små 45 min. Desserten er ikke noget specielt prangende.
Exorune Blackrage
Lækker mexikansk mad og hyggelig atmosfære men lidt trængt
Anders “Zippo” Skytte
Hyggelig lille restaurant, god betjening, og lækker mad
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review