Sluurpy > Restauranter i Odense > Lagkagehuset

Anmeldelser Lagkagehuset - Odense

Daniel Ettell
Jeg har idag prøvet noget nyt for første gang. Idag valgte jeg at prøve Too Good To Go fra lagkagehuset. Da jeg åbner posen ligger der to sandwiches, to hindbærsnitter og en chokoladebolle. De sandwich vi fik, var da noget af det mest ulækre vi længe er blevet budt. Tunen lugtede af noget katten ikke engang ville slæbe med hjem, og den ene sandwich var røget ud i posen sammen med kagerne! Vildt lækkert. Det helt sikkert en ommer fra jeres side. 39kr er ikke meget, men jeg føler mig snydt når jeg lige så godt kunne have kastet dem ud af vinduet.
morten olesen
Faldet gevaldig af på den. For meget "sæsonhalløj" på be bekostning af solide sællerter
Morten Sterling
Dårlig indretning med kø lige ved indgangen. Venligt personale
Poul Hansen
De er vel udmærkede men de havde ikke Hedeviger, sønderjyske fastelavnsboller i Odense. De har dem kun i Sønderjylland. ØV.
Volker Berthold
Godt i gang med lidt morgenmad. Høflig betjening som samtidig er meget effektiv.
sko86
God betjening og god plads til at sidde indendørs
Lene Nygaard
Udemærket kager, men stedet bærer også præg af at være en kæde på godt og ondt. Det er genkendeligt men ligner også de andre og ikke helt så meget selvbestemmelse. Jeg kunne fx ikke bestille en laktosefri bryllupskage men fandt en lille selvstændig bager der som det mest naturlige sagde at det kunne de selvfølgelig godt, "det er jo bare at købe noget laktosefri fløde" som de sagde. Det kunne ikke lade sig gøre her.
mikkel jul
Rigtig gode rundstykker, og god service. Et stort udvalg af kage, så der er noget for enhver. Priserne er rimelige men det er det hele værd Der er også rigtig godt udvalg af alle mulle forskellige brød og boller. 5/5
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review