Sluurpy > Restauranter i Odense > Dalle Valle

Anmeldelser Dalle Valle - Odense

Winnie Stuwitz
Fin buffet - hold jer fra la carte! Buffet er fin med mange valgmuligheder. Efter at have prøve burger og laks fra la carte - begge seje og overstegte - står det klart det kun er buffeten der er god her. Milkshakes er også ok.
Susanne Pries
Har været der mange gange.. men.i fredags var det den mest lavsig buffe. Der blev ikke fyldt Op. .. var der Ca en time.. da jeg kom var der 3 skiver sur flæskesteg. De lå der også da jeg gik. Ingen frugt.. desserten var for dagen før jeg ved godt det er billig MEN .Så sur 😫😈 her fra..
Carina Andreasen
Jeg ville forkæle min nevø, så jeg tog ham med på Dalle Valle i Rosengårdcentret, så vi kunne nyde en brunchbuffet 🥞🥐🥓 Han blev noget overrasket, da han så udvalget 🤗 Og jordbæmilkshaken slår Mcdonalds 👍
Jess
Ok mad. Det er ok billigt, man får hvad man betaler for. Men HUSK!! At nævne evt. Rabat kuponner og lignende da tjenerne bliver volsomt irriteret hvis de skal op og lave regningen om. ;)
Line Halskov
Uheldigvis blev vi placeret ved baren, hvor vi fik æren af at være tvangsindlagt til at lytte til tjenernes samtaler. Emner vi ikke ønskede at vide mere om. Det forhindrede dem flere gange i at være “på pletten” ved bordene. Selv vores, der jo var lige ved siden af dem.
Jan Outzen
God betjening, flinke folk, og masser af gode retter i buffeten, til billige priser. Sodavand lille, dog 40 kr
Esme Knight
Det er helt vildt SKANDALØST!! Pastaen var ikke færdig kogt, pandekagerne var KOLDE!! og drømmerkagen smagte af SMØR!! Jeg kommer simpelthen ikke tilbage PUNKTUM!!!!
Bettina Johannesson
Meget mad at vælge imellem til billige penge, kunne dog ønske maden var lidt variere.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review