Sluurpy > Restauranter i Odense > Restaurant Marv

Anmeldelser Restaurant Marv - Odense

Simon Traberg-Larsen
Jeg fik restaurantens 6-retters menu med vinmenu og kaffe/te (695,- kr.). Meget spændende og ikke mindst kreative serveringer, som jeg ikke har fået andre steder før. Afslappet og høflig betjening og rolige omgivelser øger til stemningen. Og vinen i vinmenuen var af god kvalitet, og var sammensat super godt til de forskellige retter.
Cecilie Frost Traberg-Larsen
Super lækket 6 retter med lækker vin og god betjening. Retterne er meget kreative men det smager rigtig godt ! Vi kommer helt sikket igen. !
Jimmi Madsen
Restaurant MARV har fundet på et "brunch-koncept" som holder HELE vejen hjem. Man for bare SÅ meget mere velsmag for pengene, end hvad jeg har oplevet andre steder i Odense. Ud af det meget lille køkken strømmer en blanding af, fra bunden, hjemmelavede produkter og vare som er leveret fra det fynske nærområde... Byens bedste brunch 2019 indtil andet bliver bevist... Sølle 155 kr (plus drikkelse) for en gang super weekend-hygge-mad. En absolut anbefaling herfra, hvis man bare skal hygge og slappe af... Axel Jørgensen, du har min respekt...💪🏼👍🏻
Johan Ludvigs
Såvel indretning som betjening er i top. Maden er også god, dog uden at nå gourmetniveau. Det er dog irriterende at komme en onsdag aften og få at vide, at der kun serveres en 4-rettes menu inkl. vin, når der ude på gaden er et alacarte menukort. Men prisen var fin, så vi sagde ja, tak. Det blev en fed (fed som fløde-fed) aften og vore maver rumler endnu her dagen efter. Første servering var stor af en appetizer at være, men en udmærket skindstegt torsk og hertil blev der annonceret en hollandaise-sauce. Det var blevet til en gumpetung fed, fed mayonnaise, som totalt overdøvede fisken. Brødet på bordet var penslet med andefedt - ja, fedt og fedt. Næste ret var en intenst, men også meget salt skaldyrsbisque med masser af fløde(!). Tiden var så kommet til en frisker med rigtig fin, men også sød æblegranité. Hovedretten var svinebryst, dejligt mørt. Kødet var desværre næsten koldt og endnu værre var sovsen det også. Den var lavet på okse, and og fløde - altså fed, på den (ikke) fede måde. Desserten bestod af fløde(!)is med karamel. Herefter fulgte en udmærket kop kaffe og "sødt" - som mærkværdigt bestod af en lime-is med karamel. En lille småkage, ville have været rigeligt og bedre afstemt. Vinene vi fik var billige og uinteressante. Den ene var en Spier Chenin blanc, som er fast tilbudsvin i Brugsen til omkring 35 kr. og smagte derefter. 400 kr. for det hele per person er jo ikke dyrt, men det samlede indtryk er, at der mangler større sans for smag og smagssammensætning i køkkenet.
Frederik Hyllested
Købte familiekassen med entrecote den 24. april 2020. Dejligt store bøffer i udmærket kvalitet, god afbalanceret sauce og fine bønner med god røget bacon. Instruktionerne til tilberedning var nemme at følge. Til prisen leverer Marv over forventning. Vi har allerede bestilt til næste uge 🙂
Annette Berner Mehl-ludvigsen
Lækkert mad og venlig betjening 😉
Henrik Christensen
Min familie har nu i 2 uger fået mad fra MARV. Det kan anbefales. Maden er helt i top i forhold til prisen og servicesen er virkelig god, prøv det.. Henrik
Patrick Kastrup
Lækker mad!! Fantastisk madoplevelse med smæk for skillingen.. En flot og hyggelig resturant med god betjening og beskeden udførelse iforhold til den høje standart.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review