Sluurpy > Restauranter i Odense > Bergama

Anmeldelser Bergama - Odense

Niels Bach
En helt igennem dejlig gastromisk oplevelse. Der er buffet med stort udvalg af forskellige tyrkiske retter. Det tyrkiske køkken er blandt top 5 i verden. Her er noget for alle! Og til en pris, hvor langt de fleste kan være med. God mad, gode omgivelser og god betjening. Restaurant Bergama kan varmt anbefales. Ingen tvivl...5 stjerner.
ZosimoZz gaming
Super fint og hyggeligt sted. Betjeningen var også tilfredsstillende. Maden var også rigtig godt, men manglede dog nået stærkt mad til at lamme min mave efter. Det var ret meget lavet til de danske spise vaner så det manglede men eller var det super godt.
Mathias Sørensen
Maden er uhørt dårlig. Usaltet. Ukrydret. Utyrkisk. Buffeen er et rædselskabinet af præfabrikerede kødboller vendt i ærter og maj fra dåse, harsk og indtørret millionbøf i glinsende solsikkeolie vendt med billige penne og intet andet, ukogte ris der sammen med den tykke og lunkne flødesovs skaber en kakofoni af risengrødslignende substans og med smagsreferencer til 90'ernes efterskolekøkkener. Tjeneren var for venlig til at vi havde hjerte til at kræve pengene tilbage. De grædende spædbørn ved nabobordet var det største lyspunkt den aften. Det bliver en stjerne herfra - og det er måske lige i overkanten.
Ferman Gundogdu
Madet får 4 stjerner, grundet for meget olie, især i kebab og bulgur. Men tjeneren er virkelig flink, og leverer en top service! Derfor fortjener I alle 5 stjerner :-)
Rasmus Kortegård
Restauranten har sjældent mange gæster og rygterne er mange. Min egen erfaring er mad under middel - synd, tyrkisk mad er lækkert og der skulle ikke meget til.
Tine Kapper
Lækker, autentisk tyrkisk mad, til en pris der er til at betale, selv som studerende. Dejlig stemning og søde medarbejdere! Restauranten kan klart anbefales! :-)
Lars Pynt Andersen
Virkelig god mad til prisen, hvis man ikke behøver at spise en halv ko, men er glad for grøntsager.
Morten Nielsen
Ok mad, buffet lidt langsom til at fylde op, der var dog også mange mennesker på stedet da jeg var der. Fornuftige priser der passer til maden og stedet.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review