Sluurpy > Restauranter i Odense > Café Biografen

Anmeldelser Café Biografen - Odense

Morten Aaby Smith (smithgynther)
Caféen var meget fyldt da vi var det. Egentligt var det nok ikke plads til vores reserverede to mands bord, men det gik lige da der sad er barn var en af os, som ikke fyldte så meget. Og børnene var nok også lige presset nok Maden kom først efter 40 min., og forret og hovedret kom samtidigt, selvom vi havde efterspurgt det anderledes. Og så manglede der en vigtig ingrediens i den ene af de to salater vi fik til hovedret. Men efter de 40 min ventetid kunne vi ikke overskue at skulle vente længere.
Kirk Albrekt
Fantastisk service og ekstremt dejlig mad. Det var travlt dag og ved en fejltagelse glemte de vores bestilling, men efter vi havde gjort opmærksom på fejltagelsen undskyldte de grundigt. Og medens vi ventede på maden fik vi serveret kaffe med småkager, og lidt appetisers. Dejlig positiv oplevelse, vi vender helt sikker tilbage.
Christian Drastrup
Skønt sted, med god atmosfære og en stabil cafeburger!
Paul Axelsson
Fantastisk brunch!! Var helt vildt overrasket hvor dejlig den var - vi spiste Monroe udgaven (vegetarisk) og vi var enige om at det ikke er sidste gang vi prøver den. Anbefaler mini-grøntsagstærten som tilbehør :)
Morten Jensen (gotha68)
Ikke overfyldt i begyndelsen af skolernes sommerferie ved frokosttid, heller ikke udenfor. Det var rart med skygge under de store parasoller. Venligt personale. Fine retter, dog nogle små portioner til to voksne mænd.
Lene Thure
Lækkert mad,og høflig betjening som altid 🤗
Ulla Pors
Jeg har altid været vild med dette sted og stilen og atmosfæren er bevaret fra starten og til nu - på den fede måde👍🏾👌🏽❤️!
Annelise Schou
Super hyggeligt sted med dejlig atmosfære og god mad ,søde og venlige personaler.👍
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review