Sluurpy > Restauranter i Odense > Froggy's Cafe

Anmeldelser Froggy's Cafe - Odense

Frederik Bøgh Bisgaard
Hyggelig café i centrum af Odense. Servicen er ikke i top, men nok hvad man kan forvente af i et café-koncept - jeg fik frit valg mellem bordene udenfor, menuen blev smidt på bordet af den første tjener. Jeg vælger at tage 2 aftenretter, til kr. 239,- hvilket må siges at være en fair pris. Efter ret kort ventetid kommer en ny tjener med kammuslingeterrinen, som mest af alt minder om en fiskefrikadelle (men dog en god og velsmagende lille fiskefrikadelle) i en rigtig god hummerbisque - man kunne have ønsket sig enten en ske eller et stykke brød, til at få hele bisquen med, men det gik med gaflen. Til hovedret fik jeg deres skovdue, som virkelig smagte godt - der var to gode stykker, den ene en smule overtilberedt, men det andet var stegt til perfektion og var saftigt og smagfuldt, så det vælger jeg at fokusere på. Da jeg skulle betale, var det ikke overraskende en ny tjener, der tog imod betalingen. Der er liv på caféen, det summer og stemningen er god - publikum er meget blandet. Et besøg værd, men servicen kunne godt bruge et nøk op for at ramme et 5-stjerners cafébesøg.
Jan Outzen
Pænt og nydeligt sted, hurtig servering, og god mad til rimelige priser, gode toiletforhold, dog er der en trappe ned, ligger midt i Odense centrum, Vestergade/Kongensgade. Mange mennesker går forbi, og mod Kongensgade, sjov hvis man vil kikke på dem der slændre forbi. Levende musik indimellem.
FortyFatandFinished
Altid en fornøjelse at besøge Froggy's super betjening, lækker mad, bredt udvalg af drikkevare og en hyggelig stemning. Nachos var mega lækker og uden kød, med mindre man gerne vil have det. Tak for det.
Rene Mogensen
Ja hvad skal men egentlige sige/skrive .om denne Cafe Beliggenhed er fin i centrum, umiddelbart godt besøgt, og en høflig modtagelse af en "Tjener" Det var så det , For hvad er det lige der er gået galt for Cafe industrien i Danmark ??? De er ens, de har det samme som de andre de prøver slet ikke at skille sig ud fra mængden !! Det er som at gå på McDonalds eller i Fakta ens og gennemført kedelig vare Hvorfor er der ikke bare en cafe der prøver at gøre noget nyt, eller er de danske cafe gæster bare ligeglade! ,Eller ved de ikke bedre Vi fik en "Classic Club" sandwich og nogle mozzarella Stiks Den sandwich må siges at være Classic gennemført kedelig , Nogle hårdt stegte (friture) kylling stykker ala nugget, salat og lidt blødt bacon , i kedeligt ",groft Brød" lidt som i ordet lidt dressing klistrede sig til lidt af salaten, for der skal jo ikke for meget på, ellers kan de jo ikke sælge "dressing" som tilbehør, formedelst 5/7 kr pr slags Det vil ud fra den mængde der var med mozzarella stikkene svare til at Konsum Dressing i Odense løber op i 500/600 kr kiloet !!!!! Men ellers var der rent og pænt, og "tjeneren" smilede da i det mindste da vi kom ind ( gad vide hvorfor)
Jonas Ryge
Brugeren var meget god, men jeg syntes 155 for en normal størrelse burger med lidt pommes ved siden af er til den høje side, især fordi de så lige er frække nok til at tage 7 kr. for dyppelse til. Det burde altså være inkl. til den pris, men man blot ønsker lidt ketchup eller mayo. Så føler man sig lidt snydt som kunde.
Vibeke Steenholdt
Sød og hjælpsom personale. Nu har jeg spist der 2 gange og jeg er ikke synderligt imponeret af maden. Fik stjerneskud, hvor fisken smagte fordærvet. Personalet tog det fint og jeg fik afslag i prisen. Kære Froggys. Kæl mere for maden, så kommer vi gerne igen. Lokation er ikke alt
Joergen Soerensen
Min kone og jeg spiste der,min kone fik pariserbøf,den var tør også.de havde gennem stegt den selv om hun bestilte en medium stegt. Jeg fik et stjerneskud det var godt nok,og betjeningen var god nok. Med venlig hilsen Jørgen Sørensen.
Conny Hansen
Fik ravioli med svinekæber,svampe nødder,kraftig souse og urter...aldrig har jeg smagt noget som passede perfekt sammen ..tak for en god oplevelse..tak til kok og serveringspersonelet for den bedste madoplevelse længe
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review