Sluurpy > Restauranter i Odense > Brod Danish Bread Studio

Anmeldelser Brod Danish Bread Studio - Odense

Helle Hansen
Vi har altid holdt af at komme på brød. Men priserne er steget meget og kager er skrumpet ind. Vi var på brød i sidste uge en dyr omgang. i dag var vi på brød igen mest fordi sønnen ville have en snegl. Der var ingen Kaffe at få da maskine fik service, de var heller ikke friske med lige at sælge noget andet til min mor og jeg. Ville hente et glas vand til min dreng på 3 år, der var så ingen af de små glas af få da de skulle lige vaskes. Helt ærligt hvorfor ikke stikke os et stort glas, vi havde sgu lige købet 3 kager til 75 kr. Tror lige der går noget tid før jeg kommer tilbage.
Therese Myhre
Lækkert brød (specielt deres surdejsboller), søde medarbejdere og god service. Jeg ELSKER deres varme chokolade, og spurgte derfor, om jeg måtte købe lidt til at have derhjemme. :) Det kunne vi sagtens finde ud af, og dagen efter kunne jeg afhente det i butikken. Så tusind tak for det! Det eneste jeg synes er lidt træls, er at de åbner så "sent". For på den måde kan man ikke få lækkert morgenbrød forholdsvist tidligt om morgenen.
Max B. Simonsen
Lækkert brød, men deres sortiment af snegle af har alt for meget glasur på, altså helt ærligt. Jeg køber ikke snegl for at blive totalt sukkerbombet, hvis jeg ønskede det, gik jeg bare direkte i flormelisen.
Diana Clausen
Altid hyggeligt. Altid lækkert brød og kaffe og altid søde og rare mennesker bag disken.
Birgit Elisabeth Hye
Dårligt brød, de havde vist tabt salt bøtte i dejen til ostebollerne og chokolade boller var meget meget søde og smagte ikke godt..
Morten E Pedersen
Det var en dyr, og ikke nogen fantastisk oplevelse til prisen!! En kop te, en lille kop cappuccino og en Skagens bolle til kr 106,- Så er det så rigeligt betalt...og uden særlig service!!
Rasmus M
Smager godt men priserne er lidt høje.
Allan Dreisig Hansen
Dårlig kaffe og en servitrice der var mere i kontakt med sin mobil en kunderne plus snavsede borde
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review