Sluurpy > Restauranter i Odense > Restaurant Vår

Anmeldelser Restaurant Vår - Odense

Simon Traberg-Larsen
Fænomenal service, fokus på lokale såvel som internationale specialiteter og en dejlig uformel tone. Savnede en babystol og lidt bedre akustik på 1. salen. Vi kommer helt sikkert igen!
Lars Varming
Min 15-årige datter og jeg havde taget turen fra Vejle for at gæste Vaar. Det var absolut turen værd - høflig betjening i øjenhøjde og lækker mad. Vi kørte ti serveringer og intet skuffede. En ret var mindre fantastisk og en var en anelse ubalanceret i smagen, men intet var dårligt og langt det meste var rigtig dejligt. Jeg vil helt sikkert gerne besøge Vaar igen - og giver stedet en varm anbefaling.
Ines Jørgensen
Stor gastronomisk oplevelse i afslappede omgivelser. Råvarerne tilberedes med stor kreativitet og håndværksmæssig kunnen, der gør hver ret til en stor oplevelse.
Svend Vilhelm Lyngsøe Poulsen
Fantastisk mad, utrolig venlig betjening og spændende vin. En smagsoplevelse man aldrig vil glemme. Kan kun anbefales!
Marissa Vigl
En sanserejse uden lige. Så mange smage, konsistenser og kombinationer. Virkelig gode vine som er en hel oplevelse i sig selv, men som samtidig går op I en høj enhed med maden. Biodynamiske og økolgiske grønsager. En restaurant der hviler så meget i det de kan og det der serveres at der ikke er den mindste smule snobberi. Så dejlig en oplevelse. ❤❤❤👌
Maja Hansen
Super lækker gastronomisk oplevelse, grunden til de ikke får 5 stjerner, er pga en lidt skuffende og meget alternativ dessert bestående af kærnemælksis og løvstikke samt marengs, resten af de 5 menuer + 2 appetizers var super lækre og spændende. Dertil er deres hjemmeside lidt svær at finde rundt i, da der både er en bistro og en restaurant, og i restauranten kan man kun vælge mellem 5 el. 9 retter uden indflydelse på hvad de består af, hvilket er okay hvis man er indstillet på det, men træls hvis man gerne lige vil skabe et overblik over hvad man egentligt har lyst til. På Vår er penge ikke et problem eller noget der bliver talt om, og der er heller ikke mulighed for at se en menu. På deres hjemmeside taler de meget om biodynamik og bæredygtighed, men heller ikke dette er særlig tydeligt som gæst, hvordan det egentligt kommer til udtryk. Jeg er sikker på, og håber på, at de går mere op i det, end de får fortalt og vist i restauranten.
Steffen Kløve Albæk Pedersen
I Vintapperstræde ligger en lille lækkerbisken af en restaurant. Vi fik en spændende oplevelse med 9 retter der alle var spændende og ikke mindst velsmagende. Portionerne var fint anrettet i størrelse så man var mæt uden at være overfyldt. Absolut et af de bedre spisesteder i Odense! Super fin service.
Dan Lohmann
Dejlig mad og vin. Hvis de skulle have 5 stjerner skulle vi have været taget bedre imod da vi ankom, og det skulle være skænket oftere når man har købt vin menu.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review