Sluurpy > Restauranter i Odense > Olivia Brasserie

Anmeldelser Olivia Brasserie - Odense

Rasmus Nørby
En rigtig sød restaurant med flot anrettet mad, der smager vidunderligt. Absolut besøget værd, blandt andet på grund af den hyggelige stemning, som med skæve billeder på væggene kan minde lidt om en engelsk pub. Vær opmærksom på at den sorte gryde er en reel gryde som man deler hvis man er flere. Dette er virkelig hyggeligt, men kan være lidt upraktisk hvis man deler med en der sidder ved den anden ende af bordet.
Johan Studsgård
Vi bestilte en Chevre Chaud samt et Stjerneskud, til hhv. 139kr og 149kr, og jeg konstaterede hurtigt at kvaliteten på ingen måde levede op til prisklassen. En salat som var sovset ind i honning, og et stjerneskud bestående af en skive daggammelt toastbrød, en trist rødspættefilet og en skefuld rejer til siden, (rødspætten var dog toppet af med en dusk dild - hvilket helt klart var den bedste del af smagsoplevelsen .. host host*). Tjeneren kom ned for at høre om alt levede op til forventningerne, vi svarede ærligt og gav respektabelt feedback - tjeneren så vi ikke igen, han gemte sig åbenlyst i barens trygge omgivelser. Olivia Brasserie er vært til en absurd og utrolig overvurderet restaurant oplevelse, og jeg vil på ingen måde anbefale andre at besøge dem, der er et væld af andre muligheder i Odense som gør det væsentlig bedre på flere parametre. Vi gik sulte, ærgerlige og 400kr fattigere fra Olivia Brasserie, hvor en danskvand blev serveret i et McDonalds-colaglas til 48kr stk og hvor madoplevelsen var en kæmpe katastrofe. Jeg håber sandeligt at deres tjenere får en ordentlig løn, den fortjeneste der ligger på menuen er helt ekstrem, og personalet skal leve med at levere et ringe produkt gang efter gang - jeg har ondt af jer. Øv øv øv.
Ole Nørby
Ufatteligt lækker mad og ganske billigt for familien. Super betjening og nærværende service. Alle pengene værd for en god aften i byen.
gunhild scheby
Olivia ligger hyggeligt i Vintapoerstræde og selve caféen er også superhyggelig 😊 Men mht maden trænger den alså til en opstramning . Det er godt med forudsigelighed , men jeg synes alså godt der må ske lidt nyt. Jeres brunch ser ca ud som for 10 år siden , bl.a med den der fritterede camenbert . Det kunne så endda gå , hvis det ikke var fordi vi fik tørt brød , feks blev der serveret rugbrøds endeskorper ! Det er fint at undgå madspild , men det går alså ikke at servere den slags på en café hvor man betaler omkring 140 kr for en brunch og hvor det på ingen måde beklages udover “ du får bare noget andet “ . Ikke et godt forretningstricks hvis man skal bevare et godt omdømme ! Så derfor desværre kun 2 stjerner , som gives for den gode beliggenhed samt selve caféens hyggelige indretning !
Per Outzen
Rigtig rigtig fint betjening, af den ellers ret nye i faget tjener 🙂, men hun gjorde sig. Lækkert mad og drikke til en fornuftig pris. Eneste minus ved stedet er lydniveauet, lidt lyddæmpere i loftet ville gøre underværker, og gøre de ellers hyggelige lokaler, mere behagelige at opholde sig i
John Hansen
Lækker mad i hyggelige omgivelser, servicen var dog meget langsom, og vi sad længe og ventede mellem retterne. Tre timer fra forret til dessert er for lang ventetid. Der tages alt for mange spisende ind, og man sidder meget tæt i restauranten. Stedet egner sig ikke til handicappede.
Maria Mejlgaard Hansen
Flere år siden jeg har spist en brunch på Olivia, og jeg håbede på at de stadig som den eneste cafe i Odense havde klassisk camembert frit på deres brunch tallerken. Der så hyggeligt ud ude fra det smukke Vintapperstræde, lunt og dejligt med levende lys på bordene. Ved ankomst er en sød smilende tjener opmærksom på mig, og giver mig frit valg på bordene🙏 Jeg finder et lille fint bord midt i lokalet, med udsigt til anretterkøkken, vintapperstrædet og gæster der kommer ind, perfekt. Menu kortet er klassisk fransk og let at overskue, komme I form af en papirsdækserviet, der er flere franske klassikere på, såsom løgsuppe, croque madame etc. Jeg spotter deres brunchtallerken som jeg husker den. Efter bestilling får jeg serveret de ønskede drikkevarer, hurtigt og elegant på bakke. Almindelig kaffe serveres med varm mælk i stor lookalike blåblomst kop, det er en gennemført stil med caféens interiør og tema og en kold friskpressetjuice ( et sugerør ville have fuldendt juice oplevelsen, lidt svær at drikke for is og frugtkød) men velsmagende og frisk🍊 Der er en rolig atmosfære og godt fyldt i restauranten, af en kold, våd januar dag at være, klientellet er meget bredt og der er styr på restaurant, selvom der er selskab på første salen. Min brunch tallerken er meget fin, det der skal være sprødt som rugbrødscrouton og skorpen på brød, drys på skyr, camembert er sprødt og velsaltet med krystalsalt, camemberten er flydende med solbærsyltetøj og laks og rygeostcrem er godt røget og let anrettet. Tallerkenen er indbydende uden at have en masse pynt og gøgl, det er nemt at overskue. Frugten er lidt til den overmoden side, men det er en detalje. Alt i alt gør i det efter min smag, rigtig godt. Klassisk og styr på jeres køkken og restaurant. Tak 🙏👌
Kistaraq Egede
Te/kaffe og lækre kager. Mums!
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review