Sluurpy > Restauranter i Odense > Café Kosmos

Anmeldelser Café Kosmos - Odense

Kim Hansen
I dag fik jeg hjemmelavet bolle med kompot.. Jeg mener tørt hamburgerbrød med smør. dette er en skamfuld præstation i betragtning af, at deres burger er en 5,5/10 i min bog og det eneste, jeg i øjeblikket kunne anbefale på menuen, i det mindste fik jeg et mindre tørt hamburgerbrød av en lidt utilpas kvinde da jeg klagede haha. Jeg vender ikke tilbage før de fyrer den ansvarlige for denne maden.
Sophie Klarskov
Jeg har spist på stedet flere gange og har altid været super tilfreds. I disse tider vælger jeg så selvfølgelig at støtte dem, men da jeg kommer hjem ligger er en meget lille og sølle wrap i æsken, som jeg havde betalt 69 kronee for. På caféen mente de, at de brugte den samme mængde råvarer, som når man spiser på caféen, hvorfor prisen var den samme. Hun giver mig ret i, at det ikke er en stor potion i æsken, og efter hun har forhørt sig i køkkenet kommer hun tilbage og siger, at de desværre ikke kan gøre noget ved det. Hun afslutter med, at hun håber jeg bliver mæt, hvilket jeg ikke ville kunne. Jeg lod posen med maden stå på caféen, da jeg alligevel blev nødt til at finde et alternativ..
J. Bo Pedersen
Bedømt alene på personale, betjening, stemning og indretning er Kosmos til 5 stjerner. En dejlig hule, i ånden fjernt fra mainstream caféer. Fint man også holder sig til et rent vegansk koncept .. der er rigeligt med burger forretninger. . og luften i lokalet - der syntes i åben forbindelse med køkkenet - er ikke tung af stegeos. Efter min oplevelse er der et lidt vel sparsomt menu udbud .. måske fordi køkkenet ikke er bemandet til mere. Ventetiden kan også blive lidt rigelig lang hvis mange lander samtidig. Overordnet altså et super hyggeligt sted med god stemning, men nogen større kulinarisk oplevelse er det ikke ud fra min ringe formening. Smager fint og man bliver mæt, men ikke sådan på en overrasket positiv måde.
Henrik E
Intet mindre end paradis på jord 🙏 GUDDOMMELIG mad, fantastisk hyggelig cafe og venligt og imødekommende personale. Et 100 % must-see når du kommer til Odense.
Kira de Hemmer Jeppesen
Dejlig mad og hyggelig atmosfære. Vi fik en bowl, som mættede dejligt og smagte virkelig godt. Deres glutenfri kage så god ud, men den har vi til gode til en anden gang. Skønt med et sted, hvor man kan komme og spise alt fra menukortet, også når man er mælke- og glutenintollerant.
Daniel Hasselstrøm
Lille hyggelig perle i Odense. Dedikeret mennesker bag som går mere op i den gode oplevelse for gæsten end hvor meget de kan lave på bundlinjen.
Sanne Holmberg
Rigtig god service. Super hyggeligt sted. Virkelig god mad med god balance i smage. Da man ikke kan få brunch lørdag anbefales det herfra at cafe kosmos får en mulighed om lørdagen for fx pandekager med frugt 😊
Ulla Pors
Dejligt, at nogen går hele vejen💚💚💚💚💚! Folkene og stedet er også hyggelige🥰❤️🎉!
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review