Sluurpy > Restauranter i Odense > Restaurant Grønttorvet

Anmeldelser Restaurant Grønttorvet - Odense

Susan Ebbesen
Vi kom forbi på en skøn solskinsdag, men på grund af marked på torvet, var borde og stole ikke sat ud. Vi gik ind og spurgte, om de vidste hvornår stole og borde ville komme ud. Svaret var, at der tog lidt tid, men at de også havde borde i gården, om vi ville sidde dér? Herefter skyndte hun sig ud for at sikre sig, at der var et bord til os. Vi bestilte smørrebrød og - hvad der viste sig at være - den lækreste æggekage jeg længe har smagt! Med et afsindigt lækkert rugbrød til! 🤤 Skøn oplevelse, lækker mad, hyggelig gård, dejlig betjening ❤️
Yonna Mikkelsen
Maden smagte i og for sig godt nok men anretningen/det rent visuelle var ikke prisen værd. Der kunne godt være pyntet lidt på tallerknerne og glassene.
Rune Bruun
Fantastisk god mad 😋 og utroligt hyggeligt sted med den venligste betjening 😊 Prøv deres vægtergryde, jeg var utroligt mæt og ærgerlig over at jeg ikke havde plads til mere. Jeg kunne have fået det hvis jeg ønskede det 👍Min hustru elskede deres stjerneskud og så var det hele til en meget fin pris. Det kunne godt blive en yndlings restaurant når vi er i Odense.
Berith Hansen
Virkelig kedelig wienerschnitzel samt tilbehør, tør og mega branket og dødstegt. Når man bestiller en 3 retters menu, er det da naturligt at der også er vin til alle retter, hvilke der heller ikke var. Vi var 6 der fik samme menu og var alle enige om at det var en mega skuffelse.
Jasmina Terzic
Vi var der i mandags hvor der var godt med gæster og kun én mand til at betjene hele restauranten. Det klarede han med bravur. Så fint og hyggeligt værtskab. Maden levede som altid op til forventningerne.
I. W
2af os fik vægtergryde smagte vidunderlige, 2 fik stegt flæsk med persillesovs.Dejlig mad ,Dog kunne flæsket godt være stegt mere sprød. Stedet kan anbefales.Smilende personale hurtigt betjening.
laila kjærgaard
Dejligt, afslappet sted med god og professionel betjening af sødt personale. Teksten på skiltet levede heldigvis ikke op til kvaliteten af maden. Vi afprøvede klassiske retter som Pariserbøf og Stjerneskud og det var SÅ godt. Nok til dato bedste stjerneskud jeg har fået. Superlækkert brød, perfekte stegte fisk der var virkelig friske og bevarede sprødheden. Lækre rejer, knitrende grønne asparges og salat. Ikke overdækket, men lige tilpas og ganske udsøgt. Også min bedre halvdel var overmåde tilfreds. Tydeligt at man her går op i kvalitet indkøb og kræser om maden i køkkenet. Kan bestemt anbefales.
Benny Steen
Verdensklasse rigtigt serviceminded tjener med focus på gæster, maden i top, besøg stedet og du vil ikke fortryde, tusind for en konge oplevelse
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review