Søren Risager Nielsen
Plejer at spise der 2-3 gange om måneden. Forrige gang en masse nye ansigter og de ellers så sprøde pizza forvandlet til det vi kender som en perk..lagkage. (Pizza som er overfyldt og derfor våd bund i midten). Forsøgte os derinde i går (ca. 15:20). Hold nu op, efter at have ventet 10 minutter fik vi på provokerende manér besked på af en "manager-look-a-like" vi kunne komme kl. 16:00 hvis ikke vi havde reservation. Det ville vi selvfølgelig ikke vente på. Der var mindst 10 borde ledige inde i restauranten og ligeledes pladser på terrassen. Vi valgte at spise på Restaurant Skagen i stedet, det var også rigtig godt, så. Herfra kunne vi sidde og kigge ind på alle de borde som selvfølgelig ikke blevet solgt.. Og ligeledes kom der heller ikke flere til kl. 16:00
Som ejer ville jeg prompte afskedige den amatør af manager. Jeg ville mene det må være skammeligt at selekterer i sine "nu-tidligere" faste kunder. Men kunne også se der for nylig har været en stor udskiftning i personalet - PS. Italienske pizza skal tilberedes af en italiener ikke andre nationaliteter. (Så kan man jo lige så godt bestille lagkage derhjemme)
Opdatering april 2022: vi har været der nogle gange siden. Service og mad er blevet markant forbedret siden. 👍🏼 så nu ville jeg gå fra 1 til at give dem 4 stjerner.
Casper Dreiøe
Deres priser lever på ingen måde op til kvaliteten.
Det er udemærket pizza men på ingen måde noget specielt. At give kr. 200 for en pizza kræver den kan noget specielt og her skuffer den totalt.
Benjamin Frandsen
Stedet på Illum rooftop havde en rigtig god engelsktalende tjener. Service var helt klart i top og ventetiden var omkring 10 min selvom der var rimelig mange mennesker.
Jeg fik en pizza som smagte ekstremt godt hvor brødet i pizzaen føltes og smager ligesom den gør i Italien med den tynde bund og sprøde dej
mette henriksen
Super lækker pizza
Hurtigt betjening
Rigtig god service 👌
Kirsten Sørensen
Bortset fra at vi ikke fik vores mad samtidig var det godt.
Kadir Türkyilmaz
Priserne er lidt for høje, men deres pizza minder meget om det man er vant til i Italien. Der er en god atmosfære i restauranten.
Casper Seedorff
Min familie og jeg spiste frokost på Rossopomodoro og oplevelsen var desværre super skuffende. Tjeneren var tydeligvis ny og prøvede at forslå alle mulige tilvalg som kostede ekstra i stedet for bare at vejlede omkring menukortet. Vi bestilte 1 x Bruschetta som forret mens vi ventede på hovedretten. Bruschetta var så åbenbart 4 stykker pizza som intet havde med Bruschetta at gøre og lidt ærgerligt når vores hovedret nu også var pizza. Der var ekstrem lang ventetid på maden hvilket også var lidt ærgerligt og ikke noget vi blev præsenteret for da vi afgav bestillingen. Da vi fik regningen endte Bruschetta'en (4 stykker pizza) med at koste 100,- da pesto åbenbart kostede 15,- ekstra og mozzarella kostede 25,- ekstra og selve Bruschetta'en kostede 60,-. Så deres opfattelse af Bruschetta til 60,- er 4 stykker pizzadej med et strejf af tomatpure...
Dejan Alija
Ret så gode pizzaer med fantastisk udsigt, hvis man sidder udenfor. Pizzaen var en smule på den kolde side – og samtidigt også på den dyre ende
An error has occurred! Please try again in a few minutes