Sluurpy
Reset

Der er 158 restauranter

Fransk køkken: de bedste steder at smage på i København

Der er 158 restauranter
Valgte filtre:
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Restaurant Trio
86/100 (7865 ratings)
Restauranter
Middelhavsområdet
Fransk
Europæisk
Skandinavisk
Dansk
Frokost
Aftensmad
Drikkevarer
And
Fisk
Østers
Fransk
Europæisk
Middelhavsområdet
Skandinavisk
Dansk
Siddepladser
Reservationer
Fuld bar
Serverer alkohol
Betjening ved bordene
Drikkevarer
Aftensmad
Frokost
Eksklusive restauranter
"Lækker michelin mad, formidabel udsigt, fantastisk service, god stemning og lækre cocktails. Det er hvad du kan forvente hos Trio. Jeg har ikke en..."
Simon Bertelsen
"En dejlig oplevelse med super sødt personale og fine presentationer af både retter og vin. Udsigten over København og atmosfæren komplimenterede..."
Jonathan Skyum
"Havde de købt for meget and til Mortens aften? Måske...det var i hvert fald en solid portion (til gengæld var det perfekt tilberedt og med en..."
Johannes Hougaard
"Vi har været her to gange for cocktails. Og det er et helt igennem fantastisk sted. Super service, imødekommende, smilende, professionelle..."
Mathias Hougaard
"Dejligt hyggeligt sted, med skønne cocktails og drinks. Fantastisk udsigt over København. Behagelig stemning og god betjening..."
Sussie Hansen
"Restaurant Trio har Københavns absolut bedste udsigt. Udvalget af cocktails er blandet og har noget til enhver smag. Cocktailsene komplimenterer den..."
Alexander Leo-Hansen
"Lækker og flot mad, med fantastisk smag. Og et rigtigt godt vin udvalg. Venlig og hyggelig betjening. Flot udsigt fra restauranten. De har også et..."
Peter Larsen
"Imponerende hyggelig bar med flot udsigt. Deres drink smager godt og er flotte. Betjeningen lever ikke helt op til stedet og det tager meget lang tid..."
Henrik Forsstrøm