Sluurpy
Reset

Der er 759 restauranter

Vegetarvenlig køkken: de bedste steder at smage på i København

Der er 759 restauranter
Valgte filtre:
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Grams Lækkerier
96/100 (2625 ratings)
Restauranter
Vegetarvenlig
Fastfood
Glutenfri retter
Dansk
Cafe
Supper
Veganske retter
Europæisk
Glutenfri retter
Veganske retter
Vegetarvenlig
Frokost
Karryret
Chilikylling
Sandwiches
Baconsandwich
Juice og smoothies
Salat
Kyllingesandwich
Laks
"Hold op hvor lækkert! Især brødet var det bedste, jeg længe har spist som sandwich. Den perfekte kombination af blød og..."
Emil Joensen
"Jeg gik på Rysensteen Gymnasium i gamle dage, kom altid på Grams for deres lækre sandwiches og salater. Har ikke været der siden. I dag var jeg..."
Niklas Nabe
"Mega lækre sandwiches, dejlig frisk kaffe, og bedste af alt skønne fyre bag disken med service i top. Kan anbefales i høj..."
Magnus Aggerholm
"Fantastisk service og en hyggelig lille biks! Vi fik maden serveret under et minut efter bestilling og alt var lavet med friske råvare, varm stegt..."
Jacob Birk Lindhard
"Utrolig hyggeligt lille sted med udsøgte sandwiches. Personalet bød på smagsprøver af Ginger Beer og et godt grin. De var søde til at..."
Dean Andersen
"Den bedste café-oplevelse nogensinde! Dejlig syrlig espresso, fremragende kanelsnegle og super betjening. Simpelthen bare fantastisk. Ville give..."
Jeppe Schmidt
"Åbnedes før for min skyld 👍 Smagte også fantastisk. Normalt er jeg ikke til groft brød. Men deres er ikke bare lækkert det er virkelig også..."
Brian Seisbye
"Miljøet er spændende, stilet og hyggeligt. Virkelig gode sandwiches og dejlig varm kaffe. Meget professionel service! Meget ærgerligt at stedet..."
Dan Pihl