Sluurpy
Reset

Der er 408 restauranter

Skandinavisk køkken: de bedste steder at smage på i København

Der er 408 restauranter
Valgte filtre:
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Alchemist
96/100 (3131 ratings)
Restauranter
International
Moderne
Skandinavisk
Europæisk
Dansk
Aftensmad
Spise på stedet
International
Moderne
Europæisk
Dansk
Siddepladser
Reservationer
Betjening ved bordene
Accepterer Visa
Accepterer MasterCard
Accepterer American Express
Accepterer Discover
Serverer alkohol
Tager imod kreditkort
Aftensmad
Eksklusive restauranter
"Fremragende oplevelse. Især god service af; Jonathan, Christopher og Frederik var alle 3 med til at gøre aftenen helt enestående...."
Mathias Nielsen
"Bedste oplevelse der kan fåes på en resturant alt er unik og..."
Tammer Cifci
"En minderig oplevelse. Og hvilken start med intimkoncert. Så smukt. En helt igennem fantastisk aften, med det sødeste personale. Heldigvis kunne..."
Steen Nielsen
"Så er hele oplevelsen ved at bundfælde sig. Det er mange sanseindtryk at fordøje. Uden at spoile kan man roligt sige at alle sanser bliver..."
Morten Popp-Madsen
"Forventningerne var tårnhøje, og selvfølgelig levede Alchemist fuldstændig op til det. Det er ikke kun din smags sans, som bliver forkælet. Alle..."
Rune Sonne
"Sublim service 🍚 verdensklasse mad🍆 måske den bedste/største køkkenchef i nyere tid🧑‍🍳 ELSKER at man tager et ansvar for vores..."
Brian Hansen
"Min kone og jeg havde en fantastisk aften på Resturant Alchemist. Restauranten har en hyggelig stemning. Betjeningen af Rasmus folk er fantastisk...."
Christian Kryger
"En meget anbefalelsesværdig oplevelse. Ikke sammenligneligt med noget andet vi har prøvet. 6 timer med fantastisk service fra personalet inklusive..."
Carsten Ellemo
The Shrimp
94/100 (1138 ratings)
Restauranter
International
Skandinavisk
Europæisk
Vegetarvenlig
Vegetarvenlig
Aftensmad
Oksekød
Østers
Rejer
Kammuslinger
Fisk
Skandinavisk
International
Europæisk
Serverer alkohol
Gratis wi-fi
Tager imod kreditkort
Siddepladser
Udstedelse af gavekort
Reservationer
Betjening ved bordene
Røgfrie restauranter
Aftensmad
Mellemklasse
"Skønt sted. Dejlig mad og meget personlig betjening. Værten havde godt styr på vin og kom med virkelig gode anbefalinger. Det er klart et overset..."
Ole Wibom
"Super lækkert! Noget specielt at sidde i midten af et overdækket hotel område som skal forestille at man sidder udenfor, men nok mest specielt for..."
Sofie Glad
"Lidt svært at finde, restauranten er inde i midten af hotellet. Super hyggeligt atmosfære i overdækket gård. Store borde så der var god plads..."
Maia
"En skjult perle i gården til hotellet Skt. Annæ. Det er et suverænt godt sted, hvor vi nød en Dining week middag til 225kr og vinmenu til 250kr,..."
Birte Lunau Nielsen
"Et virkelig hyggeligt og romantisk sted, med en fin betjening. Maden var super lækker - vinen lidt i den dyre, men også gode, ende. Jeg kommer..."
Ann Lykke
"Virkelig lækker oplevelse. Selve restauranten er rigtig hyggeligt indrettet med højt til loftet og et flot træ i midten af lokalet. Vores forret..."
Caroline Frederiksen
"Super lækkert sted! Vi fik en lækker veltilberedt og sammensat 3-retters med vinparing. Servicen var helt i top og lokalerne var virkelig fine!..."
Kira Svane Kristensen
"SUPER lækker restaurant - og virkelig hyggelig indretning! Kan varmt anbefale at nyde en aften hos The Shrimp..."
Julie Maja Nielsen
Ambassaden & Konsulatet
94/100 (3215 ratings)
Restauranter
Skandinavisk
Europæisk
Dansk
Vegetarvenlig
Fransk
Fisk og skaldyr
Vegetarvenlig
Aftensmad
Frokost
Fisk og skaldyr
Dansk
Fransk
Siddepladser
Reservationer
Betjening ved bordene
Frokost
Aftensmad
Mellemklasse
"Fantastisk hyggeligt, masser af sjæl og fantastisk service, lækkert menukort både frokost og aften, BESTIL BORD, kan kun anbefales..."
Thomas Rasmussen
"SUPER STED Har været der nu 2 gange. Fantastisk sted. Eminent god service og deres svampemad på frokostkortet er forrygende! Lækre øl og super..."
Jonas 1980
"Gennemført lækker mad fra gode råvarer, serveres i passende proportioner i dejlige omgivelser. Betjeningen med et smil topper en god oplevelse..."
bolvy
"Her får man virkelig en dejlig frokost i skønne omgivelser og charmerende betjening. Tak for en god..."
Nina Ingels
"Usædvanlig varm velkomst og perfekt betjening i behagelige lokaler. Velsmagende lunch til en pris, der ligger i det højere..."
Ditlev von Grumbkow
"Vi havde valgt frokost på Ambassaden og Konsulatet da en af gæsterne er vegetar og de tilbyder 4 stk. af denne slags . Så er det lidt ærgerligt..."
Annette Andersen
"Uden sammenligning, byens bedste Smørrebrød, læg dertil at Ambassaden og Konsulatet serverer de skønneste a la Carte retter, fantastiske Vine og..."
Niels Henrik Rasmussen
"Superbt, lille sted hvor morgenmaden kan glide over i frokost. Både frokost, som er i den eksklusive ende, og morgenmad på lørdag imellem 0900 og..."
THOMAS DODD