Pejsegaarden

Pejsegaarden, København Frederikssundsvej 345 - København

88/100
Anbefalet af 2 personer
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Pejsegaarden skål?

Vurderinger og anmeldelser

88
/100
Baseret på 256 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Menuen med Pejsegaarden foreslået af Sluurpy-brugere

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 30/10/2019
3,5
2 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 12/08/2023
4,5
59 Anmeldelser
Facebook
Facebook
Last update on 12/08/2023
5,0
104 Anmeldelser

K

Krak
Last update on 20/04/2021
5,0
1 Anmeldelser

S

Selskabslokaler.dk
Last update on 12/08/2023
4,0
30 Anmeldelser

Tilgængelige menuer

Anmeldelser

5
jorgen peter Rasmussen
+5
Super Fest for min Hustru. Hos Nikolai og Ronnie bliver man behandlet som Royale, Dejlig sett, Virkelig dejlig mad, fornem service, bar, DJ, og natmad. Det er. bare helt top på Pejsegården i Brønshøj hvis man skal have fest!!
5
Christoffer Lanstorp
+5
Perfekt sted og lækker mad! Jeg holdt 50 års fødselsdagsfest for min kone med 60 gæster, og vi havde den bedste fest længe, i deres fantastiske lokaler i pejsestuen. Vi valgte deres table share menu og der blev sørget for både fisketarer og veganere. Rigtig mange af vores gæster har reageret på hvor super lækker både mad og vin var. Bordene var smukt pyntet i den rigtig flotte og stilfulde sal, med parketgulv og lysekroner. Kaffen blev serveret i den hyggelige pejsestue, mens der blev gjort plads til dansegulv i salen. Perfekt med to lokaler så man ind imellem kan sidde og snakke, lidt i fred for musik og dansegulv. Tror det fik mange til at blive lidt længere end normalt. I en travl hverdag var det virkelig dejligt at holde en fest hvor andre tager sig af alt det praktiske fra bordopstiling, pynt, serveringspersonale til oprydning og rengøring. Vi dukkede blot op med vores Ipad og play-liste og kunne koncentrere os om at have det sjovt med vores gæster, til vi ikke orkede mere. Tak til det søde personale der var med til at gøre aftenen uforglemmelig.
5
Caroline Nelson
+5
Var til bryllup på Pejsegaarden og det var en stor fornøjelse at fejre dagen i så skønne rammer. Der var pyntet flot op, servicen var god og venlig, maden og cocktails var også helt i orden, også med gode toiletter. Alt i alt er det et rigtig godt sted til store arrangementer.
5
tanya ejsing
+5
Mine døtre går begge til ballet hos Balletkompagniet på Pejsegaarden, og det er vi rigtig glade for.
5
Jakob Vilhelm Nielsen
+5
Pejsegården er et fantastisk sted at holde arrangementer. Har i løbet af de seneste 3 år afholdt både firmadag, firmajulefrokost og min bryllupsfest på Pejsegården alle med stor succes og masser af gode minder. Stedet har masser af sjæl og historie, hvilket giver nogle skønne rammer at være i. Stort tak til Nicolai fra Pejsegården, som altid har været behjælpelig med at få planlagt arrangementerne så de passede lige til det vi ønskede. Og tak til det søde personale for den altid venlige betjening og køkkenet for den dejlige mad.
5
Martin Hagger Kirk
+5
Jeg har været til flere fester på pejsegården, hvor lokalerne har været smukt dekoreret og maden tilberedt på bedste vis. Da jeg selv fyldte år og ønskede mig en fest for venner og familie var valget derfor ikke svært. Kokken lyttede til mine ønsker og tilberedte en sublim menu, som oversteg mine forventninger. Betjeningen var også professionel, høflig og smilende. Jeg giver mine bedste anbefalinger
5
sara sindberg bentsen
+5
Vi holdt vores datters 18-års fødselsdag for familien på Pejsegården, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse: maden var super lækker, serveringen helt perfekt, og lokalerne meget charmerende. Forud for festen havde vi en rigtig god dialog med Nikolai, og vi fandt sammen frem til den helt perfekte fest. Pejsegården ligger perfekt i forhold til offentlig transport, og hvis man kommer i bil, er det også smart med parkering osv. Tak til alle ansatte for et super arrangement!! Vi kommer helt sikkert igen :)
5
karina Renosto
+5
Jeg var til en fødselsdag på pejsegården, og kan varmt anbefale stedet. Hyggelig og hjemlig atmosfære trods de storslåede lokaler med den flotteste bordopdækning, der var kræset om detaljerne. Vi fik en lækker 4 retters menu serveret af det søde og sjove personale. Servicen var helt i top. Kan klart anbefale stedet til en god fest.

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google
Facebook
Facebook

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Pejsegaarden

bianca Sluurpy rate Google rate Facebook rate
TA

Pejsegaarden

88 4.5 5 3.5
MAUI Reykjaviksgade ApS 83 4.3 3.5
Restaurant MA 94 4.6 4.8 4.5
Zen Dimsum & Sushi 100 5
Boutique Fisk 84 4.4 4 4.5
Kop Amok 78 4.1 3 4
Atletica 87 4 4.9 4
Meyers Bageri 81 4 4.5

Kokken anbefaler

QR Code Menu

QR Code

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 88 baseret på 256 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe +45 26 39 04 61

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1