Søren K

Søren K, København S. Kierkegaards Plads 1 - København

Now open
Europæisk
• Skandinavisk
• Dansk
• Spise på stedet

80/100
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Søren K skål?

Vurderinger og anmeldelser

80
/100
Baseret på 373 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Menuen med Søren K foreslået af Sluurpy-brugere

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 02/06/2021
4,0
261 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 12/08/2023
4,0
52 Anmeldelser

Anmeldelser

5
Lene Gudik-Sørensen
+5
Forkælelse, fordybelse og skøn mad. Det må være ordene efter at have arrangeret mine forældres diamant bryllups middag på Den Sorte Diamant, og Søren K. En 5 retters menu (vi valgte dog en fra) gav både traditionel mad, og nytænkning, serveret på smukke, nye og lækre faconer. Alle retter var virkeligt lækre. Serveret på smukke fade og anretninger. Tjenerne gav os god ro til det hele, de styrede faktisk tempoet helt umærkeligt, og vi sad fra kl 18.30, til 22.30, hvor vi var de sidste gæster. Vinene var skønne, og rådgivningen her var meget kompetent. At vi valgte Søren K var påvirket af en prøvesmagning under Copenhagen Dining Week, hvor oplevelsen også var helt i top - så vi kom med ret store forventninger. Alle forventninger var indfriet, og lidt til.
5
katrine may
+5
Igennem de sidste par år, har jeg - af forskellige årsager - kraftigt øget frekvensen af mine restaurant besøg og har derigennem fået mig, rigtig dejlige og sanselige oplevelser,- selvfølgelig den gode mad - den gode vin, og den gode stemning. Men jeg har også fået en skærpet opmærksomhed på de meget professionelle og dedikerede folk, kokke, tjenere, mad-anmeldere, (ikke at forglemme alle de man ikke "ser" - opvaskeren, administrationsfolket, den ansvarshavende) - der alle har det som deres opgave at, på en eller anden måde, at være medvirkende til at skabe den allerbedste oplevelse for gæsten - som jo - i dette tilfælde, er mig :-) I den sammenhæng har jeg lyst til at give bla Søren K et ord med på vejen… Restauranten, der har til huse i det kongelige biblioteks smukke sorte diamant, har direkte udsigt udover københavns kanal - og udsynet er slående hver gang. Vandet, himlen og byen - i sol - men også når når verden fortaber sig i de grå nuancer, skaber en meget markant og rolig stemning, der går helt i et´ med restaurantens stilrene og enkle udtryk. Selve restauranten præges, trods bygningens skarpe linjer og enkelhed, af varme og imødekommenhed. Den hvide stofdug, dæmpet stemningsfuld musik, kunst på bord og væg - er med til at skabe et rum hvor man føler sig rigtig godt tilpas og afslappet. Maden,- det er derfor jeg er der, - har hver gang været en rigtig dejlig oplevelse - Ventetiden, fra bestilling til servering (af en hver gang, venlig, professionel og imødekommende tjener) og portionsstørrelse er passende. Køkkenet må man antage at være inpireret fra flere fronter, : fransk, nordisk, italiensk ! Et fusionskøkken ….. Ang. vin er netop dette, (specielt når man er novice ud i vin-kunsten) - at blive anbefalet, og få beskrevet de enkelte vine af en kyndig og vidende tjener, med til at gøre den samlede oplevelse endnu bedre, en opgave som Søren K må siges at løse særdeles tilfredsstillende. Alt i alt er der vel bare tilbage at sige : tusind tak for dejlig mad !
5
Karsten Jessen
+5
Jeg afhentede de forudbestilte 4-retters nytårsmenuer i går. Alt var pakket og klart. Maden var rigtig godt forberedt og nem at arrangere der hjemme. Alle retter var meget velsmagende. Det er bestemt ikke sidste gang, vi prøver dette.
5
Thomas Fischer
+5
Helt unik oplevelese. De gange jeg har haft kunder med har betjening, mad og udsigt levet op til forventingerne og prisen er præcis tilpas. Jeg har desuden været til en del arrangementer og der alle har været professionelt afviklet.
5
Helle Warrer Hornbæk
+5
Gennemført god service og mad. Her er de fem stjerner fortjent ! Rolig stemning og ro omkring bordet. Maden og vinmenu var et fund til prisen. Vi kommer gerne igen.
5
Jens Heding
+5
Helt enestående restaurant - når jeg selv skal sige det- og ja- jeg er totalt biassed...

Beskrivelse

Åbningstider

nu åben
Mandag:
12:00 - 00:00
Tirsdag:
12:00 - 00:00
Onsdag:
12:00 - 00:00
Torsdag:
12:00 - 00:00
Fredag:
12:00 - 00:00
Lørdag:
12:00 - 00:00
Søndag:
Lukket

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Søren K

QR Code Menu

QR Code

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 80 baseret på 373 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe +45 33 47 49 49

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1