Sluurpy > Restauranter i Hjørring > Mirabell Og Cafe 33

Anmeldelser Mirabell Og Cafe 33 - Hjørring

M F
Vi elskede at komme på Miabell og Cafe 33 på torvet af Hjørring. Til vores store skuffelse er den mest serviceminded og fantastiske person fratrådt arbejdspladsen. Vi savner simpelthen hendes gode humør og rigtig gode kaffe. Er der nogle der ved hvor hun er nu, fordi hun er det sødeste menneske vi nogensinde har mødt og vil gerne takke hende. Vi mener hun hedder Mathilde
Nicholas Jensen
Vi elsker Hjørring for at give plads til særlige udsatte mennesker, og give dem gode oplevelser. Vi må simpelthen tage hatten af for Mathilde Fernandes som har leveret Hjørrings bedste service og har altid tid til en snak med os som kunder, selvom hun har nok at se til på arbejdspladsen. Hun er så smilende og vi føler os altid så velkomne, når vi blevet taget i mod af Mathilde Vi har altid køb de ting som Mathilde har anbefalet os, og med sit kendskab til menuen har vi altid stolet blindt på hendes erfaringer. Derfor har vi altid fået det bedste mad hver gang vi har besøgt stedet. Vi glæder os til at komme igen. De bedste hilsner.
Ruth Kørner Nielsen
Sød betjening, hyggelig sted, lækker kage og meget god kaffe. Frokost kan også anbefales
René Isager
Dejligt sted, god sandwich og imødekommen personale 🙏
Tanja Mickeleit
(Oversat af Google) Det er det, jeg kalder vellykket integration. Ville flere chefer nogensinde være så åbne over for handicap. Det er dejligt, at du giver kvinder og mænd sådan en unik mulighed. Fantastisk service uanset om det er kaffe, kage eller de gode småkager. De selvfremstillede varer i MIRABELL, som du laver på værkstedet i butikken, er også unikke og seværdige. Enhver, der ikke kommer til din MIRABELL / Cafe 33, mangler noget. Vejlederen var også meget flink og forklarede os alt. Vi er især glade for, at vi smilede endnu større til vores dejlige servitricer, vi købte noget, som hun havde lavet (vi vidste ikke, hvem det var fra) Jeg er stadig målløs af så meget kunst og kreativitet (Original tekst) Das nenn ich mal erfolgreiche Integration. Würden mal mehrere Chefs so offen sein für Behinderung . Toll das ihr Frauen und Männern so eine einzigartige Chance gibt . Super Bedienung ob Kaffee ,Kuchen oder die tollen Cookies. Auch die selbstgemachten Artikel in MIRABELL die ihr in der Werkstatt im Laden herstellt sind einzigartig und sehenswert. Jeder der nicht in euer MIRABELL/ Cafe 33 kommt verpasst was. Auch der Betreuer war sehr nett und hat uns alles erklärt. Besonders freut es uns das wir unsere Netten Bedienung ein noch größeres Lächeln auf ihr Gesicht gezaubert haben ,wir haben etwas gekauft was Sie gemacht hatte ( wir wussten nicht von wem es ist ) Bin jetzt noch sprachlos von soviel Kunst und Kreativität
T Sieveritz
(Oversat af Google) Der er mad og kaffe midt i kunsthåndværksbutikken og salg af kunsthåndværk. Kaffen er virkelig meget god, menuen kræver stadig lidt arbejde, mere individualitet ville være fantastisk. Tak for de fine tips. (Original tekst) Mitten im Handarbeitsladen und Verkauf von handwerklichen Design gibt es Essen und Kaffee. Der Kaffee ist wirklich sehr gut, an der Speisekarte muss noch ein wenig gearbeitet werden, mehr Individualtität wäre toll. Danke für die netten Tipps.
Joelle Rademakers
(Oversat af Google) Folk var super venlige. Kager og kaffe var forbløffende. Tak for gæstfriheden. (Original tekst) The people were super friendly. The cakes and coffee were amazing. Thanks for the hospitality.
Mille Nordstrøm Gunnergaard
Brunch Burger Bøf sandwich flæskesteg Pasta
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review