Mirabell Og Cafe 33

Mirabell Og Cafe 33, Hjørring Oestergade 33E - Hjørring

Europæisk
• Dansk

85/100
Anbefalet af 10 personer
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Mirabell Og Cafe 33 skål?

Vurderinger og anmeldelser

85
/100
Baseret på 319 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 09/03/2023
4,0
1 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 12/08/2023
4,4
22 Anmeldelser
Facebook
Facebook
Last update on 12/08/2023
4,0
18 Anmeldelser

BM

Business manager - facebook
Last update on 26/11/2021
4,3
20 Anmeldelser

RG

Restaurant guru
Last update on 05/05/2022
4,5
10 Anmeldelser

S

Sluurpy
Last update on 26/11/2021
4,3
188 Anmeldelser

Anmeldelser

5
M F
+5
Vi elskede at komme på Miabell og Cafe 33 på torvet af Hjørring. Til vores store skuffelse er den mest serviceminded og fantastiske person fratrådt arbejdspladsen. Vi savner simpelthen hendes gode humør og rigtig gode kaffe. Er der nogle der ved hvor hun er nu, fordi hun er det sødeste menneske vi nogensinde har mødt og vil gerne takke hende. Vi mener hun hedder Mathilde
5
Nicholas Jensen
+5
Vi elsker Hjørring for at give plads til særlige udsatte mennesker, og give dem gode oplevelser. Vi må simpelthen tage hatten af for Mathilde Fernandes som har leveret Hjørrings bedste service og har altid tid til en snak med os som kunder, selvom hun har nok at se til på arbejdspladsen. Hun er så smilende og vi føler os altid så velkomne, når vi blevet taget i mod af Mathilde Vi har altid køb de ting som Mathilde har anbefalet os, og med sit kendskab til menuen har vi altid stolet blindt på hendes erfaringer. Derfor har vi altid fået det bedste mad hver gang vi har besøgt stedet. Vi glæder os til at komme igen. De bedste hilsner.
5
Ruth Kørner Nielsen
+5
Sød betjening, hyggelig sted, lækker kage og meget god kaffe. Frokost kan også anbefales
5
René Isager
+5
Dejligt sted, god sandwich og imødekommen personale 🙏
5
Tanja Mickeleit
+5
(Oversat af Google) Det er det, jeg kalder vellykket integration. Ville flere chefer nogensinde være så åbne over for handicap. Det er dejligt, at du giver kvinder og mænd sådan en unik mulighed. Fantastisk service uanset om det er kaffe, kage eller de gode småkager. De selvfremstillede varer i MIRABELL, som du laver på værkstedet i butikken, er også unikke og seværdige. Enhver, der ikke kommer til din MIRABELL / Cafe 33, mangler noget. Vejlederen var også meget flink og forklarede os alt. Vi er især glade for, at vi smilede endnu større til vores dejlige servitricer, vi købte noget, som hun havde lavet (vi vidste ikke, hvem det var fra) Jeg er stadig målløs af så meget kunst og kreativitet (Original tekst) Das nenn ich mal erfolgreiche Integration. Würden mal mehrere Chefs so offen sein für Behinderung . Toll das ihr Frauen und Männern so eine einzigartige Chance gibt . Super Bedienung ob Kaffee ,Kuchen oder die tollen Cookies. Auch die selbstgemachten Artikel in MIRABELL die ihr in der Werkstatt im Laden herstellt sind einzigartig und sehenswert. Jeder der nicht in euer MIRABELL/ Cafe 33 kommt verpasst was. Auch der Betreuer war sehr nett und hat uns alles erklärt. Besonders freut es uns das wir unsere Netten Bedienung ein noch größeres Lächeln auf ihr Gesicht gezaubert haben ,wir haben etwas gekauft was Sie gemacht hatte ( wir wussten nicht von wem es ist ) Bin jetzt noch sprachlos von soviel Kunst und Kreativität
4
T Sieveritz
+4
(Oversat af Google) Der er mad og kaffe midt i kunsthåndværksbutikken og salg af kunsthåndværk. Kaffen er virkelig meget god, menuen kræver stadig lidt arbejde, mere individualitet ville være fantastisk. Tak for de fine tips. (Original tekst) Mitten im Handarbeitsladen und Verkauf von handwerklichen Design gibt es Essen und Kaffee. Der Kaffee ist wirklich sehr gut, an der Speisekarte muss noch ein wenig gearbeitet werden, mehr Individualtität wäre toll. Danke für die netten Tipps.
5
Joelle Rademakers
+5
(Oversat af Google) Folk var super venlige. Kager og kaffe var forbløffende. Tak for gæstfriheden. (Original tekst) The people were super friendly. The cakes and coffee were amazing. Thanks for the hospitality.
4
Mille Nordstrøm Gunnergaard
+4

Beskrivelse

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google
Facebook
Facebook

RG

Restaurant guru

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Mirabell Og Cafe 33

bianca Sluurpy rate Google rate Facebook rate
TA

Mirabell Og Cafe 33

86 4.4 4 4
Mirabell Og Cafe 33 86 4.4 4.3 4
Bone's 89 4.4 4.6 4
Bryghuset Vendia 90 4.2 4.6 4.5
Shisha House 100 5
Mongolian Barbecue 85 4.4 4 4
Bindslev Hotel Restaurant 85 4 4.5
Kamii Restaurant 84 4.4 4 4
Sunset Boulevard 70 3.5 4

QR Code Menu

QR Code

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 85 baseret på 319 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe +45 98 90 14 25

MAKE A QUESTION

SUBMIT