Sluurpy > Restauranter i Herning > Roma Pizza & Restaurant

Anmeldelser Roma Pizza & Restaurant - Herning

Tele Mann
Decideret elendigt. De ved INTET om mad, pizzaerne er tørre og hårde som sten. Man tænker om det er et kommunalt beskæftigelsesprojekt. Sjovt nok er ventetiden ekstremt lang selvom den billigste frysepizza fra Netto er bedre. Hvis man sorterer de falske anmeldelser fra perlerne fra ville dette sted have nul stjerner. Nu er I advaret så hold jer væk.
Camilla Lück
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så ringe en service før. Min kæreste og jeg bestilte 2x pizza og en omgang nachos i torsdags. Vi ventede over 2 timer på vores mad!!!!! Vi ringede til restauranten efter 1,5 times venten, de sagde at maden ville komme indenfor 10 minutter og de ville have en cola med som undskyldning. Nå men der gik så yderligere end halv time før maden kom. Ham der afleverede pizza virkede til at have meget travlt og jeg fik nærmest kastede pizzaerne i hovedet, han nåede lige at sige at vi ikke skulle betale inden han var væk igen. Men der var ingen cola med, fair nok vi fik gratis mad. Så til maden.... den var bestemt ikke noget som helst at råbe hurra for, og jeg var faktisk enormt lykkelig, på det tidspunkt, for at jeg ikke havde betalt 230 kr for det, for det var rent ud sagt noget lort! Pizzaerne var kolde, tørre og kedelige. Det var ligesom at sidde og tygge i pap. Vi havde bestilt nachos med kylling og bacon, de var helt kolde og bløde, baconen var slet ikke tilberedt, ja de havde sku smidt rå bacon ned i bakken og kyllingen mindede mest af alt om kogt skinke stykker. Øv for en oplevelse. Det var ihvertfald første og sidste gang jeg har fået mad derfra og jeg vil ikke anbefale stedet til nogen.
Jeff Foster
Stedet fortjener ingen stjerner, med er nødt til at give en for st kunne indsende bedømmelsen.. Bestilte en pastaret med en bacon/champignon sauce. Den var helt forfærdelig dårlig! Totalt uspiselig!! Ved ikke hvordan man kan få de 3 dejlige ingredienser, til at smage SÅ dårligt??? Ikke engang hunden ville spise det!
Joshua Sørensen
Der var glemt ketchup og remoulade til de pomfritter der var bestilt. Der var bestilt nachos med kylling og bacon, men der var brugt skinkestykker i stedet for bacon. Min kammerat havde bestilt en pizza med salat, det var også det eneste der var på, ingen agurk eller tomater, kun salat. Og min anden kammerat havde bestilt en pizza med paprika, i stedet fik han rød peber på. Kan ikke anbefales.
Lobbyse
Kom næsten 30 min. for sent. Derudover gad budet ikke komme op med pizzaen, selvom jeg havde betalt for udbringning.
Helle Sonnesen
Er 100 på at både oksekød og bacon var for gammelt 🤮🤮 Det var 1. og sidste gang vi kom her!!
Mathias Iversen
Dårlig pizza og elendig betjening og service
Ibrahim Al Mahmoud
Det er den bedste pizzaria i Herning
Burger Fisk Oksekød Pasta Ribben Risotto Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review