Sluurpy
Reset

Der er 76 restauranter

Restauranter i Herning

Der er 76 restauranter
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Restaurant Sankt Jørgen
91/100 (7789 ratings)
Restauranter
Vegetarvenlig
International
Skandinavisk
Europæisk
Vegetarvenlig
Drikkevarer
"Jeg vil gerne sige jer utrolig stort tak for en helt uforglemmelig bryllupsfest. Vi har haft en magisk aften i jeres omgivelser - med en pragtfuld..."
Mille Garner
"Great place, great reception, great location, all in all great..."
Danni Vestergaard Hansen
"Really nice, clean hotel. Stayed for the ETU Triathlon and the staff couldn't be more accommodating allowing race bikes to be kept in rooms. Good..."
Dan Hippey
"Har lige holdt guldbryllup i går og alt fra planlægning til festen var perfekt. Dejlig mad dejlig personale alt klappede bare. Vi er rigtig glade..."
Inge-Lise Faarup Lauridsen
"Fantastisk aften i restauranten med fremragende mad og betjening. Kan anbefales og vi kommer helt sikkert..."
Lisbeth Sillesen
"Mange år siden jeg har boet der, så det var en meget positiv oplevelse at vende tilbage. Skønne værelser og placering af hotellet midt i centrum...."
René Dominic
"Dejligt hotel midt i Herning. Lækre, rene værelser. Men bedst af alt - fantastisk personale! Stor ros for jeres måde at være på i receptionen og..."
Dorte Buhl Sandahl
"Super mega lækker luksus suite � Vi har begge nydt opholdet i weekenden og fejret vores 6 års dag � Bestemt ikke sidste gang vi kommer..."
Louise Gul Christensen
"Tak for nogle fantastiske dage på Eyde og ikke mindst restauranten. Fantastisk personale der for en til at komme igen. Keep up the good work..."
Bo Pedersen
"Jeg kommer ofte på Eyde. Det bedste sted i herning når man ønsker kvalitet på alle områder. Der er personale nok og de er altid smilende og..."
Berit Elsa Rasmussen
"Her kommer vi gerne igen, selv om der måske manglede pandekager til morgenmaden. Men bagerrundstykker til morgenmaden giver et stort plus..."
Ulf Pedersen
A Hereford Beefstouw Herning
88/100 (3312 ratings)
Restauranter
Steakhouse
Skandinavisk
Dansk
Europæisk
Aftensmad
Frokost
Drikkevarer
"Fantastisk salatbar - mørt kød - lækker dessert. Betjeningen i top. Et velbesøgt sted, hvor det eneste minus var, at vi sad lige tæt nok op af..."
Ellen Larsen
"Altid en fantastisk oplevelse! Jeg har altid været tilfreds når jeg har spist hos Jer - lækkert mad, lækker salatbar og utrolig venlig betjening..."
Frank Hedegaard-Andreasen
"Tusind tak for en dejlig aften. Fik det bedste kød med rosmarinkartofler, god bearnaise sovs og en dejlig kold hvede øl. Det blev sluttet af med..."
Michael Damsgård Petersen
"Har nydt en dejlig frokost, maden var god og rigeligt. Betjeningen var rigtig god. Bestemt pengene..."
Michael Strandsbjerg
"Skøn mad, god betjening og super hyggeligt sted�Vi kommer helt sikkert..."
Kirsten Elisabeth Garbo
"We went for a short business dinner quite late in the evening. A vacant table. Ok! Great food. Fast served and very good quality and service. Thumbs..."
Jesper Hemmet Omer
"Sublim mad krydret med fantastisk god betjening. Møre bøffer stegt fuldstændig som ønsket og så har de den mest lækre salatbar. Spring bare..."
Flemming Kjerulff Munk
"Var forbi i går til en omgang søndagssteg, hold da op hvor var det hele bare super godt, og betjeningen i top, tusind tak for en dejlig oplevelse,..."
Majbrit Melgaard
"Vi var forbi i dag og jeg må sige at serviceniveauet var i top! Virkelig en god oplevelse..."
Jannie Vestergaard Willumsen
"Altid en oplevelse og ikke mindst en fornøjelse! Service og kvalitet med hygge som prikken over..."
Bjarke Bjørnkjær Asferg
"Fantastisk mad som ikke mindst skyldes dedikeret super personale. Stemningen er i top og salatbaren er den bedste i..."
Peter Tunsted
"Simpelthen en helt vidunderligt oplevelse! Mad i verdensklasse, hyggelige omgivelser, fornem betjening... og en dessert jeg aldrig vil glemme! Er du..."
Dan Poulsen
"Vi havde en fantastisk aften med lækkert mad, god vejledning og super betjening. Vi følte os i fokus men der var heller ikke fuldt..."
Susanne Nielsen
"Så lækker mad, hyggelig atmosfære og super betjening �..."
Malene Bech Jørgensen
"Skøn mad og perfekt betjening - tak for en dejlig oplevelse/aften..."
Dorte Gunni Gundersen