Gisselfeld Klostercafe

Gisselfeld Klostercafe, Haslev Gisselfeldvej 3 - Haslev

94/100
Anbefalet af 4 personer
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Gisselfeld Klostercafe skål?

Vurderinger og anmeldelser

94
/100
Baseret på 75 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 04/01/2024
4,5
5 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 21/01/2022
4,9
10 Anmeldelser

Anmeldelser

5
Katja Jacobsen
+5
Skøn natur og et meget flot og velholdt kloster... helt sikkert et besøg værd 😊de har også et orangeri med tilhørende café og butik hvor man kan købe div. blomster og ting med blomster motiver🌸🌼💐🌺🌹
5
Mrs. Stiedl
+5
Meget smukt sted at besøge. Vi var der i forbindelse med den årlige Livsstilsmesse. Foregår ikke inde på Klosteret (slot/gods). Men i parken, på gårdspladsen og i det gamle staldområde. Man kan gå rundt om søen.
5
Jytte Hansen
+5
Kølig solbeskinnet dag i April. Virkelig smukke omgivelser, god kilde til inspiration . Kommer tilbage, når flere blomster er sprunget ud.
5
Henrik Nyhus Holm
+5
Danmarks smukkeste park. Flotte skovsøer, mange forskellige store træer og buske. Smukt gammelt orangeri. Meget velholdte bygninger.
5
Kristian Ingemann Klevig Petersen
+5
Smukt lille slot, fantastisk park. Gisselfeld, som ligger mellem Haslev og Rønnede, er et af Danmarks største godser med et areal på 4.000 hektar med Hesede, Edelesminde, Brødebæk og Gødstrupgård, hvoraf 2.400 hektar er skov. Det er beliggende i flere kommuner, men hovedgården ligger i Bråby Sogn i Faxe Kommune. Gisselfeld Kloster (formelt Gisselfeld Adelige Jomfrukloster i Sjælland) er en stiftelse på Sjælland. Stiftelsen oprettedes ved testamentarisk bestemmelse af Christian V's illegitime søn med Sophie Amalie Moth, Christian Gyldenløve i 1701-1702. Bestemmelsen trådte i kraft ved hans enkes død i 1754. Stiftelsen er ikke et "kloster" i traditionel forstand, men et såkaldt jomfrukloster. De indskrevne klosterdamer – konventualinder på Gisselfeld – skulle være ugifte og af adelig stand og byrd, men de havde i modsætning til på Vallø og Vemmetofte ikke bolig på selve klostret. I stedet modtager de en årlig hævning. Gisselfeld Kloster ledes af en overdirektør, der ifølge den oprindelige fundats udpeges iblandt mandlige, grevelige medlemmer af slægten Danneskiold-Samsøe. Kønsdiskrimineringen i fundatsen er dog kendt ugyldig jf. ligestillingsloven. Gisselfelds overdirektør, siden 2010 Helene Danneskiold-Samsøe, har privatbolig i klosterets hovedbygning (slottet).

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Gisselfeld Klostercafe

QR Code Menu

QR Code

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 94 baseret på 75 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe +45 56 32 60 32

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1