Antipasti misti del giorno (circa 8 stk.) Anretning med forskellige små appetitvækkere (min. 2 pers.)
Vitello tonnatokr - Fine skiver stegt kalv med tunsauce
Carpaccio di barbabietolakr - Rødbedecarpaccio marineret med citron og ekstra vergine olivenolie. Tilsmagt med rucolasalat, mozzarella, mandlerflager og asparges cruditès (kan også serveres uden mozarella som vegansk forret)
Insalata caprese di bufala campanakr - Tomatsalat med frisk mozzarella af bøffelmælk, basilikum og jomfruolivenolie
PRIMI PIATTI
Maccheroncini ”Golosi” - Pasta med kalvekød, lidt sennep, fløde og parmesan
Ravioli tradizionali di ricotta pecorina con pomodoro e basilico - Hjemmelavede traditionelle ricotta-ravioli med tomatsovs og basilikum, serveret med revet parmesanost
Triangoli di melanzane affumicate e caprino al burro nocciola e menta croccante - Hjemmelavet, røget aubergine-ravioli med brun smør og sprød mynte serveret med revet parmesan
Linguine con bottarga e polvere di broccoli - Linguine bio (hvede semolina) med tørret multerogn(mugil cephalus) fra Sardinien, tilsmagt med broccolipulver
ZUPPE
Zuppa del giornokr - Dagens suppe (spørg tjeneren)