Sluurpy > Restauranter i Allinge > Renu's Thai Take Away

Anmeldelser Renu's Thai Take Away - Allinge

Anne Liff Poulsen
Vi er på ferie i en uge i Allinge og blev glade for at der var en Thai takeaway. Vi havde bestilt bestilt Phat Thai, som så lækkert og indbydende ud på hjemmesiden. Det skulle bestilles en time før, da det angiveligt tager længere tid at lave. Det bar på ingen måde præg af at der var lagt hverken tid eller kærlighed i retten. På billedet på hjemmesiden er der grønt i retten og der står, at det kommer med nudler og ris. Det mad vi fik var uden ris og grønt og fremstod som en uappetitlig brun masse. Retten var sød og uden smag. Jeg ringede, da jeg tænkte at det var en fejl, men fik at vide fra kokken, at det var sådan hun lavede Phat thai. Det er kun hvis det ikke er takeaway, at der kommer grønt i og at man skulle vælge mellem ris eller nudler. Jeg blev mødt med en ligegyldig arrogance. Vi i spiste en ostemad i stedet og der røg to retter i skraldespanden. Vi havde troet, at vi skulle have Thai mere end en gang, men lysten blev da godt nok ødelagt.
Peter Lylloff
Sød thai dame laver maden, og den er god, hun har haft takeaway i 14 år der.
Frey Vestergaard
Maden kan spises, selvom deres tofu smager ret kraftigt af fisk. Deres retter med kylling er sandsynligvis okay. Man kan ikke ringe og bestille først, fordi der er så mange, som vil købe fra dem på stedet, men det kan man ikke bebrejde dem for, bortset fra at det vil være bedre hvis der ikke kun er 1-3 mennesker i alt til at lave maden og tage imod bestillinger. Det har dog resulteret i, at jeg skulle stå i kø i over 40 minutter begge de gange jeg har købt derfra, før man kan bestille sin mad. Man skal også være klar på, at de kan blive uhøflige, hvis du spørger om ens af deres retter, som de ikke har klar på stedet. Selvom der var 1,5 time til at de lukkede, da de endelig tog imod min bestilling, så sagde de, at det ikke var muligt at få den ret vi ønskede, som endda er på menukortet, fordi den ret ikke er populær nok. Jeg blev nødt til at virke lidt insisterende før de gad at lave den. Da vi endelig fik vores mad sagde hun "Farvel!" højlydt, uhøfligt og med irritation i stemmen, bare fordi de skulle lave helt normal rød karry med tofu. Det synes jeg er dårlig behandling af deres kunder.
Allan Jensen
Maden var rigtig god, men de var løbet tør for alt da vi kom, så måtte vente mere end 20 minutter på at de fik lavet de forskellige retter klar, inden der overhovedet kunne bestilles, og så var de løbet tør for sur sød sauce. Men den mad vi fik var rigtig lækker
Sally Frost
Lækker mad, høj kvalitet med friske råvarer og meget mad for pengene!
Thomas Knudsen
Elendig betjening. Elendig mad, lavet af frosne grøntsager. De tager ikke telefonen, selvom de beder om, man bestiller en time før via telefon. Fik ikke det der var bestilt. En ret var heftig oversaltet. Vegetarretten havde fået en ordentlig omgang fiskesauce over sig, så det smagte af en strandvasker-sæl. Talentløst på enhver måde. Langt under middel.
Karsten Bach
Veltilberedt thai food som vi har nydt flere gange 🙂
Mikkel A. Jensen
Fint sted, venligt personale og lækker mad :) Der kan godt være en lang ventetid engang imellem, men det er det hele værd :)
Fisk Is Laks Pommes frites Rejer Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review