Sluurpy
Reset

Der er 41 restauranter

Restauranter i Allinge

Der er 41 restauranter
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Nordbornholms Rogeri
85/100 (18779 ratings)
En hurtig bid mad
Fisk og skaldyr
Dansk
Skandinavisk
Frokost
Efter lukketid
Aftensmad
Salat
Fisk
Laks
Pommes frites
Rejer
Kager
Spise på stedet
Fisk og skaldyr
Dansk
Skandinavisk
Udendørsservering
Parkering til rådighed
Serverer alkohol
Reservationer
Tager imod kreditkort
Handikapvenlig
Siddepladser
Barnestole til rådighed
Gratis wi-fi
Aftensmad
Efter lukketid
Frokost
Mellemklasse
"Nordbornholms røgeri er et meget meget lækkert røgeri! Der er et stort udvalgt at lækre sager i fiske disken. Alt lige fra gode fiskefrikadeller..."
Maria Silje
"Bredt udvalg for de fiskeglade, lækkert brød og børnevenlige retter til de mindste. Vi spiste udenfor på første parket (et trappetrin op) til..."
Anfinn L. Hansen
"Min mand & jeg fik en god fiskebuffe med mange slags fiske der var så meget at vi ikke kunne smage det hele men det hele var lækkert & Så godt ud..."
Anne-Marie Rudbeck
"Venlig og imødekommene, omend forjaget modtagelse, selv med nødvendig bordreservation. Forklaringen skal findes i stedets popularitet inden for..."
Henrik Vindahl
"Fik frokost med smuk udsigt til havet. Masser af gode overdækkede siddepladser udenfor. Lækker, frisk mad. Især varmtrøget laks, rejemad og..."
Sanna Gade
"Vi bestilte en hel side kold røget laks 2,5 kg. da vi dagen efter hentede den, blev det også til 1 kg. Hellefisk , begge smagte faktisk ..."
Henry Hall
"Rigtig fint sted. Vi tog fiske buffeten, så vi kunne smage på lidt af hvert. Og så var der fri is bar med i prisen. Et godt sted at tage ungerne..."
Mette Barkmann