Sluurpy > Restauranter i Allinge > Dideriks Veranda

Anmeldelser Dideriks Veranda - Allinge

Ide Bylin Bundgaard
Fantastisk dejlig og meget hyggelig café og kunst butik. Her får man de lækreste hjemmelavede retter lavet af lokale råvarer. Kan stærkt anbefale både buffeten og deres super lækre hindbær trifli. Udsigten ud over havnen er skøn og stemningsfuld. Et stykke helt unik Bornholm.
Jane R.
Dejlig sandwich med egen øl og god kaffe. Ikke billigt men super lækkert. Vel øens eneste spisested med god kaffe i februar måned.
Maia
Hyggeligt sted. Gode sandwich og fin udsigt. Der er også mulighed for at købe lidt bornholmske godter.
Ole Søvsø Nielsen
Vi besøgte stedet for at spise aftensmad. Hyggeligt sted og venlig betjening. Maden til de voksne var ikke værd at skrive hjem efter. Aspargessuppe som var tilføjet kalkunkød. Vi skulle have haft ris som tilbehør, men fik grundet ris-mangel i stedet kartoffelkroketter. Det medfølgende brød var glimrende. Min hovedanke var at man tager 165 kr pr person for en omgang suppe (som også kunne købes separat uden kød for det halve) og kalder det en simreret. Det er helt klart en ommer... 👎🏻
Ina-Marie Berthelsen
De serverer en super lækker rødbede smoothie, samt cappuccino og en endnu bedre chokolade kage til. Det ser jeg frem til at nyde næste gang jeg kommer. Ikke at glemme Sandvig Havn som udsigt. Kan varmt anbefale at tage derhen hvis I vil prøve noget anderledes.
Morten Hougaard
Et af meget få åbne frokost-spisesteder på Bornholm (i begyndelsen af november), varmt og imødekommende ;0), meget god betjening, hyggeligt og med adgang med hund...vi kommer gerne tilbage en anden gang Anette og Morten (og Wilson)
Jens Rasmussen
Tak for mad og drikke - Efter dejlig gåtur - Stenhuggerstien mm. - fik jeg en Lækker Take Away Sandwich ( skinke mm ) og en frisk Juice - Energizer ( spiste på havnen foran stedet.) - hyggeligt - kunne godt bo på Hotel Sandvig Havn - her er hyggeligt - kommer igen
Jytte Storm
Dejlig udsigt. Cafélatten var elendig, og min kanelsnurre blev varmet på en toaster, den blev flad og lunken, og kedelig. Varm den i en Microovn næste gang.
Fisk Is Laks Pommes frites Rejer Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review