Sluurpy > Restauranter i Allinge > No-9

Anmeldelser No-9 - Allinge

NC Sixhøj
Super god betjening, fantastiske små retter også har de lækre burgere om søndagen
Tobias Westh Clemmensen
Vi havde en super aften her. Rigtig lækker mad og en dejlig atmosfære. Det er et lille og meget hyggeligt sted, hvor man virkelig kan mærke, at der bliver taget hånd om en. Der er ingen tvivl om, at her vil man sine kunder det bedste. Vi fik de 10 retter til deling, (som også anbefales til deling), og bestilte derudover lidt brød og oliven dertil. Alle var meget lækre retter med masser af duft og smag. Alt i alt en dejlig oplevelse, og som også er beskrevet af andre her (og af stedet selv i forbindelse med vores besøg), så lukker stedet efter sommeren. Sørg for at få denne oplevelse med, hvis I har muligheden for det.
Klaus Juhl
Høj klasse på mad, vin og service. Gør dig selv en tjeneste og besøg denne fantastiske restaurant i Allinge. De har åbent indtil 30. septemper 2017, hver fredag og lørdag aften. Kun kr 125 pr. ret, som er høj gastronomisk niveau, anbefaler 2-3 + en dessert til 90.
lene draaby
Den bedste spiseoplevelse i Allinge. Fantastisk mad, skønne rustikke omgivelser og dejlig nærværende betjening. Konceptet er 125kr pr tallerken og så bestiller du det antal af himmerrigsmundfulde som du orker.
Anders Mørk
Virkelig et skønt sted. God betjening og en smagsoplevelse værdig. Ikke et sted hvis man bare går efter størrelsen af portionerne.
Charles Petersen
Vanvittigt godt .... utrolig tapas...et væld af udtryk og fantastisk smags varianter...en oplevelse af små ting der giver fuld valuta...👍🇩🇰
Ida Oeverli
Maden var ok, serveringen var meget langsom. Det tog 35 minutter før vi fik en menu.
Keld Mortensen
Superlækker mad og vin. Alt spillede og retterne kom hurtigt og som bestilt.
Fisk Is Laks Pommes frites Rejer Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review