Sluurpy > Restauranter i Østerby > Laeso Spisehus

Anmeldelser Laeso Spisehus - Østerby

Jesper Vinterberg
Super hyggeligt og meget imødekommende spisested. Sødt servicepersonale med godt humør selvom der var helt fyldt op. Børneportioner var store med rigelige pommes frites. Tapas var alt godt fra havet, med krappeklør, jomfruhummer, minicroissant med rejer, friteret kulmule, pølser, røget svin i minirulle, kratUpølse,tør ost, passionsskum med hvid chokolade. Lækker brød, især rugbrødet. Byrumgård saft var høj klasse.Lækker oplevelse.
Søren Døssing
Super lækkert mad, vi fik deres burger, ingen tvivl den bedste burger jeg har fået længe. God udsigt, lige ved bussen, flotte lokaler og rene pæne toiletter. Ikke nogen prangende service, så derfor ingen drikke penge i dag. Stadigvæk 5 stjerner herfra. Det
Søren Berg Glasius
Maden på Læsø Spisehus er meget velsmagende, men desværre er særligt hovedretten, som præsenteres som "mini galloway burgere" meget mini. Der er sølle fire pomfritter til hver, og burgeren er mini. Det var for en almindelig spisende svært at blive ordentligt mæt. Vinen der var serveret til var rigtigt god, og betjeningen var høflig og venlig, men der mangler lidt professionalisme, da tallerkner f.eks blev stillet i en stak med ordene "det er til hovedretten" og så kunne vi selv dele ud.
Torben Møller
Restaurant “Læsø Spisehus” laver god mad. Specialiteten er fiskefrikadeller. Generelt er maden rigtig god. Serveringen og personalet er venlige, opmærksomme og serverer med et smil.
Jonas Baltzersen
Aften menu: hele øen rundt. Har besøgt stedet igennem flere år til frokost. Første besøg til aftensmad med det nye koncept. Det er absolut værd at rejse efter. Intet fancy lir, kun ærlig mad med lokale råvarer.
Birger Lasse Pedersen (Lasse)
Kanon jomfruhummer (et most man skal have på Læsø) Serveret af en glad og venliget betjeninge Tak for mad!!!
Mikael Christensen
Beste stjerneskud pt. på vores ferietur. Tak for go mad og severing....👍 Vi vil gerne besøge stedet igen.
Henrik Raal
Vi Kom forbi en mandag ved 14 tiden, spurgte til et bord til 5, og fik henvist et bord udenfor, hvilket var ok, satte os til bords hvor bordet var snavset og ventede og ventede og ventede, til jeg blev lidt utålmodig og gik ind for at spørge om vi skulle bestille indenfor? Hvortil der blev svaret lidt bestemt at de kom ud til bordet og jeg bad om de ville tage en klud med da det trængte. Vi ventede og ventede gik på wc og ventede igen. Der kom en børne familie som satte sig ved et lille bord og der gik kort tid før der kom en tjener og tørrede deres bord af og gik igen, vi ventede igen noget tid før vi besluttede os for at tage afsted og spise et andet sted, hele seancen tog 45 min og vi så ingen betjening overhovedet, men kan ikke anbefale stedet pga betjeningen desværre.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review