#}
Sluurpy > Restauranter i Ørø > Orø Havnekiosk

Orø Havnekiosk - Ørø - Fotoalbum

Skøn fish'n chips på havnen med den smukke udsigt over vandet. Rigtig god ide at bestille inden man kommer, da de kun har ferske fisk 🥰 Tak for god mad og service 😍
Fint sted til en lille snack. Der er ikke det store udvalg, men dog muligt at få stillet sulten. Pølser, pommes frites og sandwich i hverdagen samme lidt yderligere retter i weekenden, f.eks. fish'n'chips og burgere. Det er lokale kvalitetspølser fra Orø som serveres. Det er muligt at sidde overdækk
2 stjerner for de unge piger s service. Har dog aldrig prøvet en fish'n'chips hvor det lykkes at smadre en fisk,med så meget friture at det drypper 😒 og tilmed også lykkes at smadre fritterne med salt.... god service sød betjening.men kokken skal gå hjem.
Top hyggeligt sted og hyggelig betjening hade fået 5 stjerner vis mand kunne spise inde for .. med super sted
Meget venligt og sødt personale. Deres fish n chips kan helt klart anbefales.
Fint beliggende kiosk/grillbar med udsigt ud over vandet, ved færgen til Holbæk. Der er en overdækket terrasse, hvor man kan nyde den købte mad. Udvalget af mad er ikke så stort, men det forventer man heller ikke. Råvarerne er i stor grad lokale.
Lækre burgere og fremragende service
Bob bob havde ikke det der stod på spisekortet, så måtte vælge noget andet mad, det blev en burger, som var meget god, betjening kunne være bedre, skulle be om drikkekrus ,salt og peber.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures